Tom Collins Pakken

DKK599.00

Denne pakke indeholder:

1x Bulldog Gin 40% 70cl
1x Monin Rørsukker Sirup
4x Perrier Danskvand
2x Collinsglas
2x Skiffer Coasters
1x Jigger
1x Barske
1x Real Gourmetchips
1x Træbox
1x Koben

Læs mere herunder:

Tom Collins – En klassisk cocktail med en anderledes historie

Vi kender alle en, der er gået helt amok på ginbølgen her de sidste par år? Alle må have opdaget at Gin er eksploderet i de sidste par år. Ginbarer og et utal af nye Gins har skabt et væld af versioner af den klassiske Gin & Tonic. Men vi har undret os over, hvorfor der ikke bliver udforsket mere end det? Gin er en spændende spiritus idet den vitterlig kan laves med ALLE smagsprofiler. Men man sætter en begrænsning når man siger, “Den SKAL blandes med en tonic”…

Tom Collins Historie:

Tom Collins, er en klassisk cocktail, og den har endda fået et glas opkaldt efter sig. Ikke desto mindre er historien bag Tom Collins ikke entydig, og der diskuteres stadig vidt og bredt om dens oprindelse. Den oprindelse, der kommer oftest op, er at den stammer fra en practical joke. Tom Collins var en højtråbende tosse, der spredte rygter om folk. og var et rigtigt røvhul. Derfor ville ens venner sige til, når han bagtalte en. Når man ville konfrontere ham gik man hen til hans bar og spurgte efter ham. Idet du gjorde måtte du måbende tage imod en drink i hånden, og erkende at du var faldet for joken. Tom Collins eksisterede ikke. Til gengæld stod du arrig og alene på en bar med en sur cocktail i hånden. Ja, det lyder absurd, men joken var faktisk en landeplage, som blev nævnt i flere større aviser.

Hvorfor ikke Gin & Tonic?

Tom Collins tager bitterheden fra tonic’en og erstatter den med balance mellem citron, sukker og premium danskvand. Den er yderst forfriskende, hvis du er heldig kan det være ham du giver den til, lader dig smage. Altså hvis flaskerne holder så længe.

En Tom Collins laves med

4,5 Cl Bulldog Gin
3 cl Citron
1,5 cl Sirup
6 Cl danskvand.

Bland citron, sirup og Gin i bunden af et collins glas. fyld glasset med is og top med danskvand.
Voila!

Valg af Alkohol:

Bulldog Gin 40%(denne følger med som standard, men du kan opgradere til de andre, hvis du vil gøre lidt ekstra)

Denne nye innovative gin får sin unikhed fra valget af ingredienser. Ginnen har 12 ingredienser i alt som bl.a. består af Dragon eye (longan), valmue, lotus blade og selvfølgelig enebær. Ginnen har bl.a fået den højeste ratings for en gin nogensinde af Wine enthusiast magazines. Smagsmæssigt har ginnen en meget enebær og citrus-præget nuance, som går godt i de fleste cocktails.

Geranium Gin 44% London Dry gin

Denne mesterfulde gin er i en klasse for sig. Geranium gin er håndlavet i en af londons ældste kobberkedler, som har over 100 år på bagen. Den er produceret af ginspecialister til alle bartendere og ginkendere, der ikke vil nøjes. Ingrediensmæssigt er denne gin speciel, da den indeholder Geranium(storkenæb på dansk), derudover indeholder den enebær, appelsinskal, angelicarod, orrisrod, citronskal, korianderfrø, lakridsrod og cassiabark.

Monkey 47 –  Schwarzwald Dry Gin 45%

Denne unikke tyske gin får sine nuancer fra 47 håndplukkede duft og smagsgivende ingredienser. Ginnen kommer selvfølgelig aftappet m 47% alkohol, og den passer derfor perfekt i cocktails, hvor ginnen står meget selv. Flasken er designet som en apoteker karaffel. Smagsmæssigt er det dominerende: Tydelig Enebær, Citrus, blomster og frugtig, peber samt et væld af andre krydderier, der er balanceret til et produkt, som har vundet nok priser til at realisere sit værd.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tom Collins Pakken”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018