The Old Fashioned Pakken

DKK799.00

Denne Kasse indeholder:

1x Buffalo Trace Bourbon Whisky 40% 70 cl
1x Peychaud’s Aromatic BItters 35% 14,8 cl
1x Maraschino cocktail bær
2x krystal tumbler whiskyglas
1x Sphere icecube molds
1x Cocktail Ske
1x Cocktail Jigger 30/15 cl
1x Real Gourmetchips

Læs mere herunder

Den måske mest mandlige cocktail der findes.

Bourbon eller Rye whisky blandet med sukker og bitter.

helt præcis laves den sådan her:

1-2 teske sirup og 2-8 stænk bitter som blandes sammen i bunden af glasset. Herefter tilføres 60ml Whisky. Fyld den med is og rør rundt i ca 20 sekunder. Evt. pynt med en appelsinskal og cocktailbær.

Kendt siden 1800 tallet og Don Draper signatur drink. Old fashioned er en af de mest ikoniske drinks, og det har den også fortjent. Den smager fantastisk med det bredde rige smagsspektrum fra whisky og bitter, men blandet med sukker for at give den balance.  Hvis du skal give en gave til en whiskyelsker er dette et godt valg.

I denne pakke medfølger Buffalo Trace Bourbon whisky 40%

Endnu en kraftig udsøgt bourbon fra en af Amerikas mest famøse bryggerier. Denne bourbon bruges af alle seriøse bartendere og kendere rundt i verden pga. dens egenskaber i en drink. Whiskyen står perfekt for sig selv med dens kraftige smag fra krydderier, men den er samtidigt rund og blød, og kan drikkes rent eller med is. Den perfekte makker til en Old Fashioned.

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra, og gøre drinken mere traditionel så prøv at opgrader til Bulleit rye whisky 45% for 100 kr.

Vil du have en bourbon, der kan stå for sig selv? Så skal du have en bulleit rye, med hele 95% rug er denne cocktail perfekt til at balancere med i drinks. Uanset mængden af sukker eller frugt, står rugen stadig klart, og gør dette til det perfekte valg til drinks såsom Old Fashioned og Whisky Sour, hvor Rye whiskyer faktisk er det traditionelle valg.
Whiskyen vandt double gold ved the San Francisco World Spirits Competetion i 2015. Smagsmæssigt har denne mange nuancer alt fra vanillie duft til kraft fra rugen og krydderierne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “The Old Fashioned Pakken”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018