Negroni pakken

DKK699.00

Negroni pakken indeholder:

1x Bulldog Gin 40% 70 cl
1x Punt E Mes Vermouth
1x Campari
1x barske
1x Cocktail Jigger
1x Strainer
1x Real Gourmetchips
1x Træbox
1x Koben

Læs mere herunder

Italiensk Apéritif

Forfriskende bitterhed, opkaldt efter Count Camillo Negroni, der ønskede at gøre sin favorit Drink, Americano, stærkere. Han fik bartenderen til at erstatte danskvanden med gin. Og skabte dermed en cocktail ud af 3 alkoholprodukter, nemlig Campari, Vermouth og Gin.

Negroni er super nem at lave:

30ml af hver. Campari, Punt E Mes og Gin, rør over is i 20-40 sekunder pyntes med appelsinskral.

Den er super forfriskende, kompleksiteten fra ginnen, bitterheden fra campari og det søde fra den røde hedvin, det er en perfekt balanceret drink.

Opgrader Alkohol.

Vi har valgt Bulldog Gin som standard til vores negroni pakke, men vil du gøre noget ekstra, så opgrader til en af vores andre gins!

Bulldog Gin 40%

Denne nye innovative gin får sin unikhed fra valget af ingredienser. Ginnen har 12 ingredienser i alt som bl.a. består af Dragon eye (longan), valmue, lotus blade og selvfølgelig enebær. Ginnen har bl.a fået den højeste ratings for en gin nogensinde af Wine enthusiast magazines. Smagsmæssigt har ginnen en meget enebær og citrus-præget nuance, som går godt i de fleste cocktails.

Geranium Gin 44% London Dry gin

Denne mesterfulde gin er i en klasse for sig. Geranium gin er håndlavet i en af londons ældste kobberkedler, som har over 100 år på bagen. Den er produceret af ginspecialister til alle bartendere og ginkendere, der ikke vil nøjes. Ingrediensmæssigt er denne gin speciel, da den indeholder Geranium(storkenæb på dansk), derudover indeholder den enebær, appelsinskal, angelicarod, orrisrod, citronskal, korianderfrø, lakridsrod og cassiabark.

Monkey 47 –  Schwarzwald Dry Gin 45%

Denne unikke tyske gin får sine nuancer fra 47 håndplukkede duft og smagsgivende ingredienser. Ginnen kommer selvfølgelig aftappet m 47% alkohol, og den passer derfor perfekt i cocktails, hvor ginnen står meget selv. Flasken er designet som en apoteker karaffel. Smagsmæssigt er det dominerende: Tydelig Enebær, Citrus, blomster og frugtig, peber samt et væld af andre krydderier, der er balanceret til et produkt, som har vundet nok priser til at realisere sit værd.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Negroni pakken”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018