Hot Sauce Making Kit

DKK599.00

Denne Kasse indeholder:

1x BeanCRISPS chili snack
1x Real Sea Salt Gourmetchip
4x 100 ml Glasflasker
1x Si lavet af rustfrit stål
1x Tragt lavet af rustfrit stål
1x Krydderiblanding 25g
1x Krydderiblanding 30g
1x Trækasse
1x Koben

Læs mere herunder

Ikke på lager

Lav din egen Hot Sauce

Mænd elsker udfordringer. Lad ham udfordre hans mandlighed med vores hot sauce making kit.! Hot Sauce kit er en lav-den-selv oplevelse, der giver uendelige mange muligheder, for at tilsmage, tilpasse og lave hans egen hot sauce. Fortvivl ikke, selvom den bliver for stærk, røber han ikke et ord. Han lader som ingenting, alt imens han blot kæmper for at bevare sin stolthed.

The Grove Blend, indeholder chilien, Habanero Pepper, en sød lille bandit, der kan få helvedes flammer, til at klæbe sig om selv den største mand. Den ligger i spændet mellem 100.000-300.000 på Scoville-skalaen, hvilket er forholdsvis højt. For at sætte det i relief, ligger Jalapeños i spændet 2500 til 10.000. Habanero chilien skal man helst undgå såvel øjen- og hud-kontakt med. Det vil med andre ord sige, at du med denne blanding, er i stand til at lave en næsten uspiselig hot sauce chili sovs, vis ej den doseres omhyggeligt. Men fortvivl ej, han brækker sig hellere end at trække sig!

The Forager’s Blend, er en lidt mildere blanding. Den indeholder chilien Pequein. Den ligger i den lidt mildere ende af skalaen, idet den har en styrke på mellem 30,000-60,000 enheder på Scoville-skalen. Tag dog ikke fejl, denne chili er stadig 5-8 gange stærkere end Jalapeños. Hvis ej han er modig nok, til at prøve kræfter med overstående blandning vil vi anbefale ham denne. Der er dog stadig styrke i, til at lave en, lad os sige, en bekvem sovs, til at tilsætte maden lidt smag med.

Lad ham prøve kræfter med dette hot sauce kit! Han vil med sikkerhed, få en oplevelse han aldrig glemmer. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hot Sauce Making Kit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018