Hjemme-bartender pakken

DKK649.00

Der medfølger:

3x 237 ml Cocktail sirup, Old Fashioned, Moscow Mule og Spicy Margarita
1x Cocktail shaker
1x Cocktail Jigger
1x Cocktail Strainer
1x Barske
2x Pourer
1x Trækasse
1x Koben

Læs mere herunder

På lager

Den perfekte gave til hjemmebaren

Det er svært at opretholde en god hjemmebar uden enten et rigtig højt budget eller et SOLIDT alkoholforbrug. Ingredienser udløber og man ender med at smide rester ud, hjemme-bartender -karrieren slutter ofte alt for hurtigt… Det behøves ikke være sådan. Med vores pakke får man 3 sirupper, så man altid har mindst 3 solide cocktails på handen. Sirupperne består af sukker, bitter og krydderier. Alt der mangler er is og “the good stuff”(Sprutten) så har du 3 ordenlige cocktails. Den perfekte gave til ham…

Derudover følger alt udstyr man har brug for til næsten alle cocktails, så man kan skabe en ordenlig hjemmebar til gæster og arrangementer… plus det løse…. Vi diskriminerer ikke mod en god cocktail om aftenen, specielt med disse sirupper på hylden!!!

Her er lidt om de 3 cocktails.

The Old Fashioned

Denne famøse cocktail er en whiskydrink fra 1806, hvor den blev nævnt første gang i et magasin. Det er signaturdrinken for selveste Don Draper fra Madmen. Vi anbefaler, at den drikkes med en Bourbon eller Rye whisky og ikke med en scotch.  Den laves med 15 ml sirup efterfulgt af 60 ml whisky som skal omrøres med is. Evt. pynt med appelsinskal.
Vi sælger også en hel pakke til denne cocktail, Tryk her.

Moscow Mule 

Dette er vodkadrinken over dem alle. Man behøves ikke tømme pungen fuldstændigt for en vodka, men vi anbefaler alligevel at man holder sig fra de helt billige brands. Siruppen består af sukker, lime og ingefær, hvilket er hoved ingredienserne i Moscow Mule. Brug 15 ml sirup, 45 mil vodka og ca 90 ml danskvand. serveres med is og lime.

Vi sælger også en hel pakke til denne cocktail, Tryk her.

Spicy Margarita 

Spicy Margarita er en tequiladrink som alle kender. Tequila blandet med lime og Cointreau smager fantastisk. Med denne sirup for du en forbedret version med lidt spice og heat fra noget Jalapeno. Lav drinken med 15 ml sirup, 45 ml tequila og 45 ml vand. Hæld i et glas med is og rør godt rundt. Evt brug lime som pynt.

Denne gave er til hjemme-bartenderen, hvis han allerede har styr på udstyret så skal du måske kigge på nogle af vores drinkspakker i stedet…

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hjemme-bartender pakken”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018