Gin & Tonic-kassen

Fra: DKK599.00

Gin and Tonic pakken indeholder:

1x Bulldog Gin
2x Fever Tree Tonic Water 200ml
2x Fentimans Tonic Water 200ml
2x Lyngby glas ballon glas 65 cl
2x Skiffer coasters
1x Cocktail ske
1x Cocktail Jigger
1x Real Gourmetchips
1x Trækasse og koben

Læs mere herunder

Danskernes favorit cocktail: Gin And Tonic

Vi har opdaget ginbølgen her den seneste tid og vi forstår den godt. Gin smager fantastisk når den er præsenteret ordenligt, derfor sikrer vi den fulde oplevelse.
Gin and Tonic består af 2/3 tonic, så denne må man ALDRIG gå ned på, specielt når man bruger en ordenlig gin. Derfor har vi vedlagt 2 tonics fra 2 af de største brands. 2 af Fever Tree’s prisvindende tonic med kinin fra Acacia Zanthophloea (Feber træet) og naturligt kildevand. Samt 2 tonics fra Fentimans. Fentimans er kendt for sine særlige egenskaber. Hvorfor skal vi snakke om det. det skal jo prøves selv.
Vi har valgt at bruge Bulldog gin som stanardmodellen. Pakken kan opgraderes til Geranium Gin eller Monkey 47. Læs mere herunder.

Se pakken blive åbnet her: Den bliver selvfølgelig leveret i en af vores forseglede trækasser.

Bulldog Gin 40%

Denne nye innovative gin får sin unikhed fra valget af ingredienser. Ginnen har 12 ingredienser i alt som bl.a. består af Dragon eye (longan), valmue, lotus blade og selvfølgelig enebær. Ginnen har bl.a fået den højeste ratings for en gin nogensinde af Wine enthusiast magazines. Smagsmæssigt har ginnen en meget enebær og citrus-præget nuance, som går godt i de fleste cocktails.

Opgrader alkohol Geranium eller Monkey 47:

Geranium Gin 44% London Dry gin

Denne mesterfulde gin er i en klasse for sig. Geranium gin er håndlavet i en af londons ældste kobberkedler, som har over 100 år på bagen. Den er produceret af ginspecialister til alle bartendere og ginkendere, der ikke vil nøjes. Ingrediensmæssigt er denne gin speciel, da den indeholder Geranium(storkenæb på dansk), derudover indeholder den enebær, appelsinskal, angelicarod, orrisrod, citronskal, korianderfrø, lakridsrod og cassiabark.

Monkey 47 –  Schwarzwald Dry Gin 45%

Denne unikke tyske gin får sine nuancer fra 47 håndplukkede duft og smagsgivende ingredienser. Ginnen kommer selvfølgelig aftappet m 47% alkohol, og den passer derfor perfekt i cocktails, hvor ginnen står meget selv. Flasken er designet som en apoteker karaffel. Smagsmæssigt er det dominerende: Tydelig Enebær, Citrus, blomster og frugtig, peber samt et væld af andre krydderier, der er balanceret til et produkt, som har vundet nok priser til at realisere sit værd. Dette er en fantastisk kandidat til en nuanceret Gin and Tonic, hvor du kan få nye smagsindtryk hver gang du smager den.

Vil du se vores andre gin pakker? Så se en af disse pakker:

Tom Collins Pakken

Negroni Pakken

Gin Martini Pakken

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gin & Tonic-kassen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018