Den ultimative whiskyoplevelse

DKK799.00

Denne Kasse indeholder:

1x Monkey Shoulder blended malt whisky scotch 40%
2x Originale Glencairn whiskyglas
1x Ice cubes of sweden whiskysten
2x Real gourmetchips
2x Skiffersten coaster

Læs mere herunder

På lager

En rigtig god whiskypakke!

Du ved han er til whisky, men du ved ikke hvor meget, blot at du vil give ham den vildeste oplevelse? Så er dette whiskypakken for ham. Vi har valgt den bedste whisky for begyndere og kendere. Så har vi vedlagt de eneste rigtige whiskyglas og tilbehør til at få alt ud af whiskyen, og dermed fuldende den perfekte whiskypakke!

Duft er en af de vigtigste elementer i en whisky, idet 90% af smagsoplevelsen kommer igennem næsen, derfor findes Glencairn. Du kan drikke whisky af, hvad som helst, men intet slår disse glas. Med en bred bund til at ilte whiskyen og en tynd åbning til at centralisere alt duften, får du den ultimative oplevelse. Derudover er der en bund til at holde, så du ikke opvarmer din whisky.

Se åbningen af den ultimative whiskyoplevelse:

Hvorfor Whiskeysten?

Whiskysten er skabt for at løse to problemer. Man gider ikke drikke varm whisky. Den brændende følelse, som mange opfatter som ubehagelig er kraftigst når drinken er varm. Det er nemt at løse, vi putter is i, straks bliver den kold, men så opstår et andet problem. Nu smager det ikke længere af whisky, men nærmere vand. Is fortynder nemlig whiskyen. Whiskysten to the rescue, de skal ligges i fryseren inden brug, så de er perfekte til nedkøling, de gør whiskyen kold, og så opløses de ikke i væsken, så din dejlige dyre flaske ikke bliver fortyndet og spildt. Whiskysten er den sidste brik i den ultimative whiskypakke

Hvorfor Monkey Shoulder?

Hvis man er til whisky, og ikke har smagt denne whisky, så er det på tide.

Monkey Shoulder er kongen blandt blended malt, de har taget 3 skotske single malts og blandet dem i en. Selve produktet er anerkendt overalt for at redefinere den blandede malt. Derudover er det en af vores whiskykenders absolutte yndlings whisky både alene samt til drinks. Smagsmæssigt finder man tydelig vanilje, appelsin, honning og byg.

Normalt bruges malt whisky ikke i drinks, men vi synes, det ville være en skam ikke at prøve. Denne whisky har nok kraft til at balancere med mixere, og skaber dermed en helt anden oplevelse.

Fun fact: Navnet Monkey Shoulder kommer af en famøs skulderskade mange fik i forbindelse med produktionen af whiskyen. Når arbejderne skulle vende byggen fik mange af arbejderne en skulderskade, som fik dem til at ligne chimpanser, idet deres arme begyndte at hænge.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Den ultimative whiskyoplevelse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018