Om malebox.dk

En ny måde at give gaver på

Mænd er umulige at købe gaver til, det har vi alle hørt. Det ender altid med en flaske vin eller nogen specialøl, men det behøves ikke være sådan. Hvad nu, hvis der var en nem sikker løsning. En løsning, der garanterede, at gaven blev værdsat uanset hvad? En løsning, der udover at have verdens bedste indhold også havde en kant. Her kommer Malebox.dk ind i billedet.

Vores produkter er nøje sammensatte gaver til ham med forskellige temaer, som bliver leveret i forseglede trækasser. Det lyder banalt, men vores pakker er designede til, at være umulige at få op. Bare rolig der medfølger et koben, så man faktisk har en chance. Men de giver sig ikke nemt. En Malebox udfordrer manden i hans eget habitat. Manden mod kassen. Kan han håndtere et værktøj? Er han mand nok?

Vi er en dansk baseret virksomhed, der agter at innovere gaveindustrien. Vores produkter skal opfattes som en oplevelse, Vi lægger en stor stolthed i at gøre helhedsoplevelsem så god som mulig. I en kombination, af timevis sammensætning af indholdet, Samt i selve indpakningen, kassen, hvilket indebærer overvejelser ned til mindste detalje for at gøre udfordringen så stor som muligt. Med Malebox har vi stræbt mod, at gøre pakken umulig.

Skaberne bag Malebox.dk

Malebox består af 2 unge danske iværksættere. Vi havde begge svært ved at formulere en ønskeliste, og blev enige om at tænke ud af boxen. Efter flere ugers overvejelser, kom vi op med ideen om, at gøre en gave til en helhedsoplevelse. Med en fælles passion for klassiske cocktails, tog virksomheden afsæt i at sammensætte pakker med diverse cocktailudstyr og andre gaver til ham. Senere har vi suppleret med at, sammensætte andre kasser. I fremtiden ser vi, en virksomhed, med alle mulige temaer. Spiselige kasser, alkohol, “do it yourself”-kits, mm.

Støt dansk iværksætteri. Del vores side, eller måske bare giv os et like. Og tjek vores side ud.

Venlig hilsen:

Malebox Teamet, Jeppe og Jakob

 –

Se eller del vores Facebook og Instagram profil her:

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018