Anderledes JuleGaver til Mænd

Gaven, der er umulig at få op!
Vil du udfordre manden med en anderledes julegave? Prøv en af vores mandegaver til ham. Vi har håndplukket de bedste gaver til mænd fyldt med gaver som alle mænd vil elske at få. Vi har alt fra god whisky til lav-det-selv projekter til at lave sin egen hotsauce? Mangler du den perfekte julegave, så er du landet det rigtige sted!

Gaven, der er umulig at få op!

Alle vores pakker leveres i forseglede trækasser, der er lukket med alle midler. Der medfølger kun et koben som værktøj til at få kassen op. Har han, hvad der skal til?

Kurv

Produktkategorier

Alle produkter

Alkoholpakker

Project Kits

Spiseligt

Bestsellers

 • Den ultimative beef jerky pakke

  Den Ultimative Beef Jerky Pakke

  DKK599.00
 • Den ultimative Whiskypakke

  Den ultimative whiskyoplevelse

  DKK799.00
 • Bartender Kassen til hjemmebartenderen

  Hjemme-bartender pakken

  DKK649.00
 • Lav din egen gin

  Homemade Gin Making Kit

  DKK699.00
 • Kentucky Mule pakken

  Kentucky Mule-pakken

  DKK699.00
 • Moscow Mule pakken

  Moscow Mule-pakken

  DKK599.00
 • Negroni Cocktailpakke

  Negroni pakken

  DKK699.00
 • Old Fashioned pakken

  The Old Fashioned Pakken

  DKK799.00
 • Tom Collins cocktail pakke

  Tom Collins Pakken

  DKK599.00

Hvad giver man i julegave til mænd?

Hvis du leder efter den ultimative julegave til ham, så kan vi fortælle en lille hemmelighed: Hele vores side er helt basalt lavet til at give den bedste sjoveste gave til ham. Vores mission er at gøre gaveindustrien mere overskuelig fordi gode mænd fortjener bedre gaver. Vi går ikke ind for blot at give en flaske vin eller en øl. Vi vil ikke gå på kompromis, han skal have de fedeste gaver fordi han fortjener det. Om det så er gode alkoholpakker eller sjove lav-det-selv project kits, det er op til dig. 

Vi har gjort alt vi kan, for at levere det bedste indhold til alle vores pakker, som vi kan være stolte af at sælge. Vi er ligeså stolte af vores signatur indpakning. Hvis du har læst så langt, så har du nok lagt mærke til, at alle vores billeder har en trækasse i baggrunden. Det er vores indpakning. Det er det, der differentierer Malebox.dk fra alle mulige andre gavebutikker.

 

Hvad skal jeg købe af julegaver til mænd?

Det første du skal gøre når du køber gaver, dette gælder altid, det er at spørge om en ønskeliste. Problemet er bare at rigtig mange mænd ikke har nogen. De siger ligefrem at de ikke ønsker sig noget. Det må ikke slå dig ud, det betyder blot at han giver dig fri mulighed for at være lidt kreativ og købe en sjov eller anderledes gave. Mænd er trætte af at få en middelmådig vin eller øl, de skal udfordres. Udfordr deres mandlighed. De skal ud af deres komfortzone. Giv dem en oplevelse som de aldrig vil glemme.

Julegaver 2019

Julen falder heldigvis på samme dag hvert år, så du har hele året til at forberede dig. Hvis han har en ønskeliste, så kan du bruge den til at skabe et billede af, hvad han kan lide. Beder han om alkohol? Så giv ham det bedste produkt med alt udstyr til det. Har i måske haft en fed oplevelse på en bar, hvor i fik en særligt god Gin and Tonic? Hvad med at købe et Gin og Tonic sæt med sprut, mixere, glas og barudstyr så i kan lave jeres egen? På denne måde kan i skabe jeres egen oplevelser og du sikrer dig også nogle fede drinks juleaften. Du kan se et billede af vores Gin And Tonic pakke her:

Gin and tonic pakken - den perfekte gave til ham 

Den Perfekte ide til julegaver til mænd 2019

Måske er han en af de mænd, der er umuilige at købe til. Han er måske en af de mænd, der har alt, eller mænd, der ikke ønsker sig noget? Det har altid været svært at købe gaver til mænd. Men så er det godt, at du er kommet til Malebox.dk. Vi lægger alt energi i at sammensætte pakker som alle ville elsker. Vi gennemtester alt på markedet før vi vælger en bestemt retning. Her bliver indpakningen værdsat lige så meget som indholdet. Vi gør alt, hvad vi kan for at gøre kassen så svær som mulig at få op. Det er lavet af kraftigt træ, og den bliver sat sammen så den holder til alt. 

I denne video åbner jeg en god kandidat til en gave til Fars Dag. Det tog 8 minutter at få den op!

 

Her åbner jeg vores pakke, Den Ultimative Whisky oplevelse.

Der medfølger en rigtig god Scotch whisky, der hedder Monkey Shoulder. Den er perfekt for nye whisky-elskere, men bliver også rost af mange mere garvede whisky-kendere. Derudover har vi prøvet at gøre det til en oplevelse. Dels skal du åbne trækassen, men også selve smagsoplevelsen har vi gjort meget ud af


Der medfølger to af de bedste mest ikoniske smageglas, nemlig de skotske Glencairn glas, der er kendt som de eneste rigtige glas til at smage whisky. De er formet, så smagsoplevelsen blivre øget. Munden har kun nogle få parametre at differentierer på, næsen derimod har LANGT flere, det er simpelthen her størstedelen af whiskysmagsoplevelsen kommer fra. Glencairns form gør det muligt at få mest muligt smag ud af whiskyen. Der medfølger også whiskysten. Whiskysten gør det muligt at nedkøle whiskyen uden at fortynde smagen. Se selv produktet her:

https://www.malebox.dk/vare/den-ultimative-whiskyoplevelse/

 

Bedre gaver til ham

Mænd er næsten umulige at købe gode gaver til. Men hvis du vælger at købe en original og spændende gave. Så viser du, at du sætter pris på ham, og det er ligeså vigtigt som at give selve gaven.

Vores vision her hos Malebox.dk er at gøre det nemt at shoppe sjove og anderledes gaver til mænd. Når man køber gaver til mænd, ender det hurtigt med den sædvanlige flaske vin eller en kedelig øl. Vi vil gøre det sjovt og enkelt at købe gaver til ham, og gøre det til en oplevelse både at modtage en af vores gaver, men det skal også være en oplevelse at give den, og se modtagerens reaktion.

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018