Firmagaver – Julegaver til ansatte

Gaven, der er umulig at få op!
Skal du have helt styr på firmagaverne til jul i år? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har helt styr på at levere de bedste julegaver til dine ansatte. Er du lidt i tvivl omkring lovgivningen angående julegaver til ansatte, så kan du finde det lige her: Hvad er reglerne for julegaver til ansatte

Priserne er inklusiv moms.

Gaven, der er umulig at få op!

Alle vores pakker leveres i forseglede trækasser, der er lukket med alle midler. Der medfølger kun et koben som værktøj til at få kassen op. Har han, hvad der skal til?

Kurv

Produktkategorier

Alle produkter

Alkoholpakker

Project Kits

Spiseligt

Bestsellers

 • Den ultimative beef jerky pakke

  Den Ultimative Beef Jerky Pakke

  DKK599.00
 • Den ultimative Whiskypakke

  Den ultimative whiskyoplevelse

  DKK799.00
 • Bartender Kassen til hjemmebartenderen

  Hjemme-bartender pakken

  DKK649.00
 • Lav din egen gin

  Homemade Gin Making Kit

  DKK699.00
 • Kentucky Mule pakken

  Kentucky Mule-pakken

  DKK699.00
 • Moscow Mule pakken

  Moscow Mule-pakken

  DKK599.00
 • Negroni Cocktailpakke

  Negroni pakken

  DKK699.00
 • Old Fashioned pakken

  The Old Fashioned Pakken

  DKK799.00
 • Tom Collins cocktail pakke

  Tom Collins Pakken

  DKK599.00

Kontakt os angående julegaver

Hjælp os med at hjælpe dig med årets julegaveløsning. Vi har helt styr på lovgivningen og, hvordan man giver de bedste julegaver til dine ansatte. Er du i tvivl om noget, eller vil høre lidt mere, så skriv eller ring til os. Så får vi helt styr på en løsning sammen.

+45 20 72 71 11

Kundeservice

kontakt@malebox.dk

Flere spørgsmål?

Gode Firmagaver – De bedste Julegaver til ansatte

Mangler du en fast leverandør, der kan gøre dit liv lidt nemmere, når det kommer til firmagaver, så er du kommet til det rette sted.

Firmagaver til medarbejder og kunder.

Vil du give kundegaver med logotryk eller kundegaver med gravering eller andet? Det en meget effektiv måde at sikre, at i ikke bliver glemt. Derudover er det en rigtig metode til at brande jer som virksomhed. Firmagaver kan både gives til rigtig gode kunder hvis de har været hos jer i mange år. Det kan også gives, hvis de betyder meget, og har haft meget indflydelse på jeres virksomhed. Firmagaver til ansatte kan også gives i mange anledninger. De kan kategoriseres både i personalegoder og julegaver, mere om det senere. Men personalegoder kan gives som sommergaver, jubilæumsgaver eller til diverse firma event. man kunne også lave den spontane gave og vise, at de ansatte bliver værdsat. Her ville det være oplagt at lave noget med firmaets logo f.eks. Det booster brandet og sammenholdet i teamet.

Gode firmagaver.

Gode ideer til firmagaver kunne være en masse snacks. Ofte er det delikatessergaver, vingaver eller chokoladegaver der bliver delt ud af. De er rigtigt gode, men de bliver kun værdsat kortvaring. Det er ikke gaver, der sidder fast. Hvis du som indkøber virkelig vil gøre en forskel så har du en masse magt i at vælge den helt rigtige gave til jeres profil. Du kunne f.eks. give årets ølpakker med specialøl,  ølbrikker og graverede ølglas? Det kunne så yderligere forstærke effekten, hvis de var pakket ind i vores signatur indpakning, nemlig den forseglede trækasse.

Er du i tvivl om, hvad du skal købe til dine ansatte?

Med et samarbejde hos Malebox.dk får du en sikker løsning på alle personalegoder og julegaver til ansatte. Vi vil arbejde sammen om at finde de gaver, din virksomhed mangler og dermed gøre livet let for dig som indkøber. Vi går gerne ud og finder gaver kun til  jeres virksomhed. Derudover har vi en stor liste fyldt med gaver, der er perfekte som firmagaver. Vi kan gøre alt fra personlige gaver, til snacks gaver, Oplevelsesgaver, kaffepakker, ølpakker, vinpakker osv. Skriv til os, så finder vi ud af det.

 Firmagave løsning. Få styr på julegaverne til de ansatte

Gør livet let for dig som indkøber

Vi ved, hvor svært det er at købe firmagaver. Der er uendelig mange processor, hensyn og ikke mindst regler. Du skal tænke over din virksomheds profil, dine medarbejdere, og firmaets økonomi. Og ikke nok med det, så skal du have styr på alt den indviklede lovgivning. Hvad med en løsning der tager sig af alt. Hos os får du en sammenfattet løsning, hvor du kan vælge, hvilke gaver du vil have til hvem. Så får vi styr på det for dig. Vi har fuldstændigt styr på lovgivningen. Du kan læse mere om den her.

Husk lovgivningen omkring julegaver til ansatte

Julegaver og personalegaver kan begge trækkes fra i regnskabet, så du slipper for at betale skat. Men der er en masse regler, der skal overholdes for at du slipper for at betale ekstra, og medarbejderne slipper for at selvangive til skat. Man må give et samlet beløb på 1200 årligt, hvor 800 kr må gives i julegaver. Hvis beløber overstiger de 1200 så går det først galt. Her er hele oversigten:

 

Hvad er reglerne angående indkøb af julegaver til ansatte.

Reglerne er ret indviklede, men julegaver og personalegoder er sådan set skattefrie, så længe visse krav overholdet. Beløbene nævnt i sidste afsnit er selvfølgelig pr persone. Men beløbet er både variabelt og stiger progressivt

Betragtes julegaver til ansatte som driftsomkostning?

Hvis du indkøber julegaver til nogleansatte, eller bare gaver, så indrapporteres beløbet som en driftsomkostning. Helt konkret betrages dette som en personaleomkostning.

Personaleomkostninger er derfor både løn, men også indkøb til personalet. Julegaver og personalegoder skal altså stå samme sted som udgifter til f.eks. arbejdstøj eller løn.

Hvad er en personalegode?

Virksomheder må give forskellige goder til deres ansatte i form af gaver og andre goder. Det er rigtig vigtigt for moralen og firmaets medarbejderkultur.

Er der regler for, hvilke gaver virksomheder må give til deres ansatte?

Gavekort samt kontanter er ikke skattefrie. Det vil sige at den ansatte skal selvangive gavens beløb som løn. Dog kan firmaet stadig betragte dette som en personalegode og derved driftsomkostning. Puha, der er meget, vi har samlet det hele på en side memd en infografik, så det bliver mere anskueliggjort lige her:

Hvad er reglerne for julegaver til ansatte?

 

 

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018