Fede JuleGaver til Manden

Vil du give manden en anderledes julegave? Hvad med en af vores unikke julegaver til ham. Vi har udelukkende bedste gaver til mænd og vores mission er helt simpel. Lav gaver til mænd som ALLE vil elske at få i gave. Det gør vi fordi “Gode mænd fortjener bedre gaver!”

Gaven, der er umulig at få op!

Alle vores pakker leveres i forseglede trækasser, der er lukket med alle midler. Der medfølger kun et koben som værktøj til at få kassen op. Har han, hvad der skal til?

Kurv

Produktkategorier

Alle produkter

Alkoholpakker

Project Kits

Spiseligt

Bestsellers

 • Den ultimative beef jerky pakke

  Den Ultimative Beef Jerky Pakke

  DKK599.00
 • Den ultimative Whiskypakke

  Den ultimative whiskyoplevelse

  DKK799.00
 • Bartender Kassen til hjemmebartenderen

  Hjemme-bartender pakken

  DKK649.00
 • Lav din egen gin

  Homemade Gin Making Kit

  DKK699.00
 • Kentucky Mule pakken

  Kentucky Mule-pakken

  DKK699.00
 • Moscow Mule pakken

  Moscow Mule-pakken

  DKK599.00
 • Negroni Cocktailpakke

  Negroni pakken

  DKK699.00
 • Old Fashioned pakken

  The Old Fashioned Pakken

  DKK799.00
 • Tom Collins cocktail pakke

  Tom Collins Pakken

  DKK599.00

Den perfekte julegave til ham?

Hvis du leder efter den ultimative julegave til manden, så kan vi fortælle en lille hemmelighed: vores side er lavet, for at gøre det nemt, at købe fantastiske gaver til mænd Vores mission er at gøre gaveindustrien mere overskuelig, fordi gode mænd fortjener bedre gaver. Vi ved godt, at det er nemmest, bare at give en flaske vin, men vi vil ikke gå på kompromis på nogen måde. Han skal have den bedste julegave fordi han fortjener det. Om det så er gode cocktail/drinkspakker eller sjove lav-det-selv project kits, det er op til dig. 

Alle vores pakker blivere leveret i forseglede trækasser, det differentierer os fra alle andre. Vores gaver er en oplevelse i sig selv, selv uden det fantastiske indhold. Når han modtager kassen kommer der også et koben med, så han faktisk har en chance. Vil du hjælpe os med at lave verdens bedste julegaver til manden? så fortæl hvordan det gik med at åbne maleboxen, og giv os endelig besked, hvis du har en god ide, så skal vi nok sørge for den bliver realiseret! Skriv til os her.

Hvad giver man i julegave til manden 2019?

Når du skal på gavejagt så start altid med at spørge om en ønskeliste det gør det hele lidt lettere. Problemer opstår først fordi manden ikke har nogen! Selv hvis du får en, så består den endda af uendelige kedelige praktiske ting, det gider du da ikke at give ham. Nej, hvad med at bruge din kreativitet og give ham en sjov og anderledes gave. Som bliver mere personlig. Alle mænd er trætte af de normale vingaver og ølpakker. Gå et skridt op, udfordr deres mandlighed med en MALEBOX!

Julegaver til ham

Julen falder heldigvis d. 24 december igen igår, puha. Så sørg for at komem igang i god tid så du slipper for at stå med hele resten af myretuen i shoppingcenteret. Vi har her nogle enkelte forslag til julegave til manden.

Her er vores top 3:

Gin and Tonic pakke – Den perfekte mandegave

Gin and tonic pakken - den perfekte gave til ham

Den perfekte drink, kold læskende og i perfekt balance mellem gin og tonic. Gin og tonic er blevet et kæmpe hit i Danmark indenfor meget få år. Der dukker ginbarer og mikrodestillerier op overalt.
Vil du med på bølgen uden at betale i dyre domme for nogle enkelte drinks på baren, hvad med at lære at lave din helt egen Gin And Tonic. Du kan se vores version her. Her er mulighed for at opgradere til 2 andre gins, hvis du allerede har prøvet ginnen på billedet, Bulldog Gin, som er en rigtig lækker spansk Gin.

Vil du vide mere om Ginnens historie så kan du læse det lige her: historien bag Gin

 

2. Den ultimative Whiskyoplevelse – Whiskygaven over dem alle

 

Her åbner jeg vores pakke, Den Ultimative Whisky oplevelse.

Denne pakke består af en Skotsk whisky som hedder Monkey Shoulder. Den er perfekt for “nybegyndere”, men bliver også rost af alle whisky-kendere. I denne pakke får du ikke blot en flaske whisky, nej vi er gået skridtet videre. Her medfølger alt du skal bruge. Whiskyglas, fra Glencairn. Whiskysten fra Cubes of Sweden. Gourmetchips fra REAL. og skiffersten så du kan drikke whisky med maner.  Se selv produktet her:

https://www.malebox.dk/vare/den-ultimative-whiskyoplevelse/

3. lav-det-selv gaven

Er han mere til lav det selv projekter? Det tænkte vi nok, sådan er mange mænd, de elsker at lave projekter og se noget blive til virkelighed. Vi har 2 forskellieg sæt lige nu, men vi prøver at udbygge til mange flere. Lige nu har vi et sæt til, at lave sin egen Gin, og et sæt til at lave sin egen Hot sauce.

Hvis du hra nogle ideer til andre “lav det selv”-gaver så sig endelig til på vores kontakt side.

Lav din egen Gin:
Her medfølger et sæt af flasker, krydderier og udstyr til at lave sin egen Gin. Gin er faktisk bare en spiritus med smag af enebær. Derfor er vores gin baseret på en vodka. Vodka er en smagsløs spiritus, derfor er den oplagt som gin, du skal bare tilføje enebæren, og så alle de krydderier, du har lyst til voilla. Så er der gin. Du kan faktisk få nogle rigtig gode resultater. Og det er muligt at lave igen og igen. Du kan bruge alle de krydderier du har lyst til. En af de Ginflasker vi sælger hedder Monkey 47, den indeholder 47 forskellige krydderier. Det giver måske en ide om, hvad man kan med gin 🙂

 

Lav din egen Hot sauce

Med hot saucen gælder det samme, her får du alle krydderier, alt udstyr, flasker og Chilier til at lave 2 lækre og stærke (meget stærke) hot sauces. Det er super simpelt og opskriften medfølger. Du får 2 forskellige “blends” som så laves om til en lækker hot sauce. Nogen mænd har en præference for stærkt mad, det kan han så få opfyldt mange gange med det perfekte kit.  Dette er en af de helt klare favoritter til julegave til manden. Du kan læse mere om produktet på disse links:

3. grunde til at han skal have et hot sauce kit

The chili lab

 

 

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018