Hvad skal man give i studentergave?

Det er ofte svært at finde hoved og hale i, hvor meget man skal give i diverse gaver. Når det kommer til studentergaver kommer det an på dit forhold til studenten, og det svinger mellem 400-2000 kr ifølge Gallup.

 

Hvad skal en studentergave koste?

 

Det lyder måske af meget, men det er en gennemsnitsberegning på studentergaver som TNS Gallup har lavet for Nordea i 2015. Forældre gav ofte en enkelt ting med en gennemsnitsværdi af 1900 kr. Mens bedsteforældre giver nærmere 1000kr og andre bekendte giver gaver til en værdi af ca. på 400-600.

 

Det er nok ret vigtigt lige at nævne at dette er gennemsnitsberegninger og afvigelsen var ret stor. Der var mange, som slet ikke gav store gaver, mens der var nogle som gav enorme gaver, hvilket træk det meget op. Men som altid når det kommer til gaver, hellere for store end for små 🙂

 

Her er nogle ideer til; hvad skal man give i studentergave:

 

Hvad giver man i studentergave

Når du skal give en studentergave skal du tænke på, hvad studenten mangler.

Skal studenten til at studere på SU?

Skal de flytte i lejlighed?

Skal de holde sabbatår og rejse?

 

Gymnasiet er et milesten, først nu kan studenten helt selv vælge, hvad de vil med deres liv. Vil de igang med deres karriere, rejse eller tage en videregående uddannelse?

Hvad skal man give i studentergave 2019? Den perfekte studentergave

 

Gave til studenten som skal studere videre

 

Hvis de skal i gang med studiet og bo i lejlighed, så er det nok altid en god ide, at overveje penge som gave. Det er super let, man skal bare punge ud. Dette valg bliver de altid glade for. Penge er ofte et problematisk område i en students liv. Specielt efter studenterdagene. Når det kommer til mængde refererer vi til tallene længere oppe i artiklen, men husk: Én tusindelap eller en plov (500 kr på jysk) betyder rigtig meget i en students budget.

 

Selvom SU’en i Danmark er enorm ift. alle andre lande, så er det ikke let at leve på 958 kr (før skat). Hvis studenten flytter ud stiger su’en selvfølgelig gevaldigt, men så kommer huslejen og alle de faste udgifter i vejen. Det er ofte et ret stort problem for unge, når de flytter ud første gang. Det med at prioritere pengene for at have råd til alt det sjove. En god studentergave uanset størrelse kan hjælpe rigtig meget og gøre bankkontoen lidt mere overskuelig.

 

Studentergave til studenten, som skal flytte i lejlighed

Hvis studenten skal til at flytte i lejlighed, uanset om det er for at studere eller til sabbatår. Så er penge nok stadig en god ide. Dog er der her lidt mere frihed til at finde på en god gave. En person der flytter i ny lejlighed mangler sandsynligvis en million ting. Alt fra møbler til praktiske ting såsom karklude og glas. Det er der dog ikke så meget værdi i. Her kunne du evt. give en lidt sjovere gave til f.eks. barskabet eller til opleveren, du kan evt. se nogle gode sjove eksempler her:

 

Hvis du vælger at holde dig til de hjælpsomme gaver, så er det nok bare ud og købe nogle praktiske ting, som studenten mangler. Ellers kunne du give et tilskud til f.eks. nogle møbler eller noget “brugskunst”, eller et knivsæt til køkkenet eller, hvad du tænker ville gavne.

 

Studentergaven til studenten, som skal ud og rejse.

Er studenten en af de fornuftige, der bruger deres sabbatår på at rejse og opleve verdenen. Så er der en masse gode muligheder. Her kan du sagtens give tilskud til rejsen, men der er også en masse rejse gadgets der vil blive vel modtaget. Disse kan du altid finde inde på https://www.coolstuff.dk/

 

Penge som gave

Du har nok lagt mærke til at hele artiklen kører i cirkler omkring et ord. penge. Penge er bare den nemmeste gave, og ofte det studenten mangler mest. Uanset situationen, så er penge den svageste fællesnævner hos en person, der skal graduere. 3 år på en uddannelsesinstitution gør ikke pungen særlig tyk, den bliver nok nærmere meget tyndslidt.

Problemet med penge er bare, at det er hamrende kedeligt. Du vil ikke være den kedelige onkel, bedstemor, bedstefar, forælder, eller andet familiemedlem som bare giver penge. Specielt hvis du kender studenten rigtig godt. Så er det med at åbne op for det kreative og give den gas. Du kan som altid browse google efter svar.. Ellers kan du følge nogle af disse ideer:

 

Cockailpakker med barudstyr til en solid hjemmebar

En oplagt gave er en af disse cocktailpakker. Det er alkohol gaver, hvor alt medfølger. Dette er selvfølgelig kun relevant for studenten, som har interesse for andet end de helt billige øl fra brugsen. Disse pakker indeholder alkohol, mixere, glas, snacks samt barudstyr til at lave nogle helt enestående cocktails på niveau med de bedste fra byen. Der er f.eks. en gin-pakke med Gin & Tonic, rom-pakke med Dark N Stormy eller den forfriskende vodka-pakke med Moscow mule. 

 

Den bedste studentergave

Det er svært at købe studentergaver, sådan er det efterhånden med alle gaver. Det er svært at finde hoved og hale i julegaver, firmagaver og fødselsdagsgaver. Hvor meget skal man give, og hvad kan man give. I denne artikel har vi anbefalet en masse forskellige ting såsom den nemme løsning, penge, de praktiske ting, alkohol pakker og gadgets til rejserne.

Hvis du har knækket koden for “hvad skal man give i studentergave” eller bare fundet en rigtig fed gave, vil du så ikke dele den med os andre. Du kan skrive dit bud i kommentarfeltet herunder.

 

Husk, uanset hvem studenten er, så er der en gave til dem.. Og uanset hvad, så bliver de glade for, at få en studentergave.

 

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018

Hvad giver man en mand i 50 års fødselsdagsgave?

Få eksklusive rabatter på vores mailingliste

Tilmeld dig vores mailingliste, og vær først i køen når vi giver eksklusive rabatter og særlige kampagner!

Tillykke, du hører fra os snarest muligt