Hvad giver man manden der ikke ønsker sig noget

Mænd er svære at købe gaver til, det er et faktum. Det ender hurtigt med en kedelig flaske vin eller en specialøl, det vil vi gøre op med. Vores mission er at gøre det nemt at købe fede gave til mænd, som alle vil elske. Her på siden har vi fyldt op med anderledes gaver til manden der har alt. Alle vores pakker bliver leveret i forseglede trækasser, det er dem du kan se på billederne. De er designet til at være umulige at få op. Der medfølger dog et koben, så man har en lille chance.

Gaven, der er umulig at få op!

Alle vores pakker leveres i forseglede trækasser, der er lukket med alle midler. Der medfølger kun et koben som værktøj til at få kassen op. Har han, hvad der skal til?

Kurv

Produktkategorier

Alle produkter

Alkoholpakker

Project Kits

Spiseligt

Bestsellers

 • Den ultimative beef jerky pakke

  Den Ultimative Beef Jerky Pakke

  DKK599.00
 • Den ultimative Whiskypakke

  Den ultimative whiskyoplevelse

  DKK799.00
 • Bartender Kassen til hjemmebartenderen

  Hjemme-bartender pakken

  DKK649.00
 • Lav din egen gin

  Homemade Gin Making Kit

  DKK699.00
 • Kentucky Mule pakken

  Kentucky Mule-pakken

  DKK699.00
 • Moscow Mule pakken

  Moscow Mule-pakken

  DKK599.00
 • Negroni Cocktailpakke

  Negroni pakken

  DKK699.00
 • Old Fashioned pakken

  The Old Fashioned Pakken

  DKK799.00
 • Tom Collins cocktail pakke

  Tom Collins Pakken

  DKK599.00

Gave til manden der har alt

Leder du efter den fedeste gave til ham? Så er du kommet til det rigtige sted. Vores mission hos Malebox har altid været at lave gaver til mænd som ALLE vil elske. Vi går ikke ind for kedelige gaver, vi vil lave originale gaver som får selv den mest mandlige mand til at udstråle ellevild eufori. Vores gaver er opdelt efter forskellige temapakker, med alt fra lav det selv projekter, personlige gaver, cocktailpakker osv.

Vi vil gøre gaveoplevelsen til en helhedsoplevelse. Først modtager du den mystiske pakke, en stor træboks på op til 10 kg. Han har ingen ide om, hvad den kunne indeholde. Og han skal bærkke den op med kobenet inden han får adgang til indholdet. Derefter ser han indholdet som er håndplukket efter de højeste standarder. Vi gør alt, hvad vi kan for at inddrage jer i udvælgelsen af gaverne.

I fremtiden vil vi gøre mere for at inddrage jer, derudover vil vi fokusere på flere personlige gaver og innovere gaveindpakningen yderligere. Det må ikke siges til nogen, men vi er igang med at udvikle en masse mandegaver, som bliver leveret i brugte ammnitionskasser!

 

Gaven til ham der ikke ønsker sig noget?

Når man skal købe gaver til mænd, er der mange ting at tage hensyn til. De har det med ikke rigtigt at ønske sig noget, og det er både en god ting, idet de giver dig mere frihed til at være kreativ. Men det sætter også høje krav. Han skal selvfølgelig have en god mandegave. Men hvad giver man til manden der har alt. Det er et problem der har eksisteret lige siden forretnings-verdenen indsatte ideen om at give fødselsdagsgaver, Julegaver og Fars Dags gaver.

Han skal selvfølgelig have en god gave. Gaver repræsenterer forholdet mellem to individer, derfor er det vigtigt ikke at nedprioritere en god gave. Hvis du giver ham en fantastisk gave så bliver han ellevild, det gælder alle. Han bliver “som et barn på juleaften”. Du har fuld frihed til at købe den bedste gave nogensinde. Tænk udover boksen, følg disse punkter for den perfekte gave til ham:

Gaver til mænd: 3 punkter

Uforglemmelig: Han må aldrig glemme din gave. Sørg for at det bliver en gave/oplevelse som han aldrig glemmer. Når han bliver spurgt 5 år senere, skal han stadig kunne huske din gave. Derfor er det vigtigt at du tænker godt alt igennem, hvordan bliver gaven fuldstændig uforglemmelig. Dette udelukker også en masse engangsting. Han skal ikke have noget som en flaske vin eller en øl. Det glemmer han ugen efter, fordi det ikke har nogen værdi i sig selv. 

Værdifuld: Med dette ord menes ikke at den har kostet mange penge nødvendigvis. Gaven er værdifuld fordi den kommer fra dig. Jeres interne bånd giver en hvilket som helst gave værdi. Bare det at du læser dette, viser, hvor meget du vil gøre for ham. Du kan derfor tage en rigtig god gave og give den yderligere værdi fordi den kommer fra dig. Du har tænkt på ham, og fået tanken, “den gave vil han nok synes om”.

Originalitet: Denne hører under de andre. Hvis du vil give en uforglemmelig værdifuld gave, så er det vigtig du er original. Spørgsmålet lød på: Hvad giver man manden der ikke ønsker sig noget. Det simple svar er at han ikke ved, hvad han ønsker sig, fordi han tror han har alt. Du skal give ham det han mangler, men som han ikke ved han mangler. Vær original, giv ham en gave, han aldrig har set før, og aldrig kommer til at se igen.

Gaver til manden der har alt

Hvis han ikke ønsker sig noget, så er det fordi, han er en af de mænd der har alt. Det er altid umuligt at købe gaven til manden der har alt. Han er svær at gøre tilfreds, men du vil ikke bare give ham en kedelig gave som en flaske vin eller en øl. Han fortjener mere, og i virkeligheden har han jo ikke alt hvad han skal bruge. Du kender ham ud og ind, du ved, hvad han ville elske og måske endda mangler i sit liv. 

Du skal også huske at han har prøvet at få vin, øl og endda noget så kedeligt som sokker i gave før. Dette får han fra alle bekendte, ikke fra dem han er tæt med. Firmagaver består endda stadigvæk af primært vin, øl og snacks. Det er med til at trække kvaliteten af gaver ned i afgrunden. Konnotationen af gaver er røget så langt ned at folk er trætte af gaveræset. Gør op for generationer af dårlige gaver og giv “one to rule them all”, og gør den uforglemmelig, værdifuld og original!

Vi har nogle ideer til gaver til 50 årige.

Du kunne også tjekke vores gaver til Fars Dag

Hvorfor fejrer vi Fars Dag 2019? Og hvorfor giver vi Fars Dags Gaver? 

Gaver fra barn til forældre

Børn kan nemt give rigtig gode gaver til forældrene. Fordi, hvis der er nogen der kender forældrene så er det barnet. De ved alt om hinanden, derfor behøver du slet ikke at få nogen ønskeliste, du skal bare lade kreativiteten styre dig. Her er det også vigtigt at huske på skattereglerne.

Læs mere her.

Og her

Gaver til ham

Mænd er næsten umulige at købe gode gaver til. Men vælger at købe en original og spændende gave, så viser du, at du at du elsker ham, og det er det vigtigste jo. i bund og grund 

Vores vision her hos Malebox.dk er at gøre det nemt at shoppe sjove og anderledes gaver til mænd. Når man køber gaver til mænd, ender det hurtigt med den sædvanlige flaske vin eller en kedelig øl. Vi vil gøre det sjovt og enkelt at købe gaver til ham, og gøre det til en oplevelse både at modtage en af vores gaver, men det skal også være en oplevelse at give den, og se modtagerens reaktion. Se alle vores produkter her.

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018