Hvad giver man manden der har alt

Mænd er svære at købe gaver til, det er et kendt problem. Det ender alt for ofte med en kedelig flaske vin eller en af de trivielle “bløde pakker”, det vil vi gøre op med! Vores mission er, at gøre det nemt at købe fede gave til mænd, som alle vil elske. Dermed svarer vi på spørgsmålet “Hvad giver man manden der har alt”. Her på siden har vi fyldt op med anderledes gaver til manden der har alt. Vores gaver bliver leveret i forseglede trækasser, som du kan se på billederne. De er designet til at være umulige at få op. Der medfølger dog et koben, så man har en chance…

Gaven, der er umulig at få op!

Alle vores pakker leveres i forseglede trækasser, der er lukket med alle midler. Der medfølger kun et koben som værktøj til at få kassen op. Har han, hvad der skal til?

Kurv

Produktkategorier

Alle produkter

Alkoholpakker

Project Kits

Spiseligt

Bestsellers

 • Den ultimative beef jerky pakke

  Den Ultimative Beef Jerky Pakke

  DKK599.00
 • Den ultimative Whiskypakke

  Den ultimative whiskyoplevelse

  DKK799.00
 • Bartender Kassen til hjemmebartenderen

  Hjemme-bartender pakken

  DKK649.00
 • Lav din egen gin

  Homemade Gin Making Kit

  DKK699.00
 • Kentucky Mule pakken

  Kentucky Mule-pakken

  DKK699.00
 • Moscow Mule pakken

  Moscow Mule-pakken

  DKK599.00
 • Negroni Cocktailpakke

  Negroni pakken

  DKK699.00
 • Old Fashioned pakken

  The Old Fashioned Pakken

  DKK799.00
 • Tom Collins cocktail pakke

  Tom Collins Pakken

  DKK599.00

Hvad giver man manden der har alt

Mænd ønsker sig ikke noget fordi de har alt de skal bruge, tror de. Det gør dog alt gavekøb utroligt kompliceret. Det er altid umuligt finde ud af “hvad giver man manden der har alt”. Han er svær at gøre tilfreds, men du vil ikke bare give ham en kedelig gave som en flaske vin eller en øl. Han fortjener mere, og i virkeligheden har han jo ikke alt alt han mangler. Du kender ham og ved, hvad han ville elske og når du ser vores gaver ved du også, hvad han mangler i sit liv. 

Alle mænd har prøvet at få vin, øl og endda noget så kedeligt som sokker i gave før. Dette får han fra alle fjernere bekendte, ikke fra dem han er tæt med. Firmagaver består endda stadigvæk af primært vin, øl og snacks. Det er med til at trække kvaliteten af gaver ned i afgrunden. Konnotationen af gaver er røget så langt ned fordi folk er trætte af gaveræset. Start en ny tradition med gode gaver til ham og giv en gave, der er uforglemmelig, værdifuld og original!

Vi har nogle ideer til gaver til 50 årige.

Du kunne også tjekke vores gaver til Fars Dag

Gaver til ham

Når man skal købe gaver til mænd, er der mange ting at tage hensyn til. De har det med ikke rigtigt at ønske sig noget, og det er både en god ting, idet de giver dig mere frihed til dit gavevalg. Men det sætter også høje krav. Han skal selvfølgelig have en god mandegave. Men hvad giver man til manden der har alt. Det er et problem der har eksisteret lige siden forretningsverdenen indsatte ideen om at give fødselsdagsgaver, Julegaver og Fars Dags gaver.

Han skal selvfølgelig have en god gave. Gaver repræsenterer forholdet mellem to individer, derfor er det vigtigt ikke at nedprioritere en god gave. Hvis du giver ham en fantastisk gave så bliver han ellevild, det gælder alle. Han bliver “som et barn på juleaften”. Du har fuld frihed til at købe den bedste gave nogensinde. Derfor anbefaler vi alt at du gør lidt ekstra. start med at følge disse punkter for den perfekte gave til ham:

Gaver til mænd: 3 punkter

Uforglemmelig: Målet med en gave er at den skal være uforglemmelig. I det ord ligger også betydningen med, at den skal være så god, at han om 10 år stadig vil huske den. Han må aldrig glemme din gave. Derfor er det vigtigt at du tænker på alle muligheder, hvordan gør du denne gave helt unik og fuldstændig uforglemmelig? Dette udelukker også en masse kedelige engangsgaver såsom vin og øl. Det har han glemt alt om ugen efter, fordi det ikke har nogen værdi i sig selv. 

Værdifuld: Med dette ord menes ikke at den har kostet en milion nødvendigvis. Gaven er værdifuld fordi den kommer fra dig. Jeres interne bånd giver en hvilket som helst gave værdi. Bare det at du læser dette, viser, hvor tætte i er. Du kan derfor tage en rigtig god gave, og give den yderligere værdi fordi den kommer fra dig. Du har tænkt på ham, og fået tanken, “den gave vil han elske”. 

Originalitet: Denne hører under de andre. Hvis du vil give en uforglemmelig værdifuld gave, så er det vigtig du er original. Spørgsmålet lød på: Hvad giver man manden der har alt. Det simple svar er, at han ikke ved, hvad han ønsker sig, fordi han tror, han har alt. Du skal give ham det han mangler, men som han ikke ved han mangler. Vær original, giv ham en gave, han aldrig har set før, og aldrig kommer til at se igen.

Gaven til manden der har alt

Vi har anerkendt problemet med at købe køber mænd utallige gange, vi har f.eks. skrevet artikler om det tidligere. Det er en kunst at balancere mellem overraskelse og at den er brugbar. Derfor er alle vores gaver sammensat med disse i mente. Han vil aldrig forvente at se en forseglet trækasse stå på bordet. Og han har absolut ingen ide om, hvad den indeholder indtil han har kæmpet med den. Svaret på “Hvad giver man manden der har alt” er altså at finde på en af vores produktsider.

 

Hvem er Malebox?

Vi er en virksomhed der er baseret på visionen om, at det skal være nemmere at købe gaver til mænd. Vi vil revolutionere gave-industrien og gøre det overskueligt og gennemsigtigt, så man nemmere kan overaske dem man elsker med de fedeste gaver. Det vil vi gøre med først og fremmest at lave en ny gaveindpakning. Alle vores pakker bliver leveret i forseglede trækasser med et koben. 

Alle vores pakker er nøje sammensat af os, såvel som vores kunder samt andre inden for branchen. Vi prøver så vidt muligt at indrage jer til udvælgelsen af vores pakker. På denne måde får vi flest mulige øjne på, og dermed garanterer vi den største kvalitet. Når det kommer til at vælge de rigtige produkter, så henvender vi os til eksperter. F.eks. til Gin and Tonic kassen eller Old Fashioned Pakken, har vi valgt en basis alkohol samt mulighed for at opgradere med vejledning fra kyndige fritidsdrikkere, eller eksperter som nogen kalder dem. Har i nogen spørgsmål så skriv eller ring, så hører du fra os.

 

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018