Hvad giver man i Bryllupsgave til ham og bruden?

Har du en ven eller et familiemedlem, som skal holde bryllup? Det er virkeligt et stort kapitel i deres liv. Det faktum, at du deltager, og vil give en gave betyder uendeligt meget. Men der er en del hensyn, som du skal tage, hvor meget skal man give i bryllupsgave til ham og hende? og hvad er nogle gode ideer til bryllupsgaver?

Hvor meget skal man give i bryllupsgave?

Når du skal finde ud af, hvor meget du skal give, skal du spørge dig selv, hvilket forhold du har til brudgommen eller bruden. Er du nær ven? Familiemedlem eller kollega?
Et bryllup koster ca 850 kr pr kuvert. Derfor plejede der i ældre dage, at være en usagt regel om 850 kroner, dette gælder dog langt fra længere.

Bryllup.dk anbefaler at give en gave til en værdi af ca. 300-600, hvis du er en ven eller fjern familie. Hvis du møder op som par, så anbefaler vi at fordoble værdien til ca 600-1000 kr.

Hvis du er den helt tætte familie eller vennekreds, kan du godt give meget mere, op til et par tusinde. Disse består rigtig ofte af økonomiske tilskud til bryllup/bryllupsrejse. Eller f.eks. til “dyre” møbler.

Hvis brylluppet er ekstra dyrt, såsom et slotsbryllup, så ville det helt klart anbefales at give lidt ekstra, da dette selvfølgelig bliver et langt dyrere bryllup for brudeparret.

Hvor mange penge giver man i bryllupsgave.

Penge som gave

Det finansielle betyder så meget for par, at det ofte anbefales at give penge som tilskud til brylluppet eller bryllupsrejsen. Det er også en rigtig god ide. Med en pris pr kuvert på knap 1000 kroner, bliver et bryllup meget hurtigt en kostelig affære.

De beløb, der er blevet nævnt i artiklen, er blot guidelines til, hvad der er gennemsnitligt og anbefales. Alle gaver, materielle eller kontakt, modtages med kyshånd. Det er den lykkeligste periode i deres liv og din gave bidrager til dette.

Bryllupsgave fra kollegaen

Deler du arbejdsplads med en der skal giftes, så har du rimelig frit valg når det kommer til bryllupsgave. Fra kolleger er der selvfølgelig stor variation alt efter, hvor tætte i er. Derudover er der rimelig frie tøjler om du har lyst til at give penge eller en materiel gave.

Værdimæssigt går denne gave fra 300-600 kroner, hvis du kommer som enkelt person, og en fordobling, hvis i kommer som par. Her består gaverne rigtig ofte af spiritus eller andre “gavesæt”. Den helt klassiske er selvfølgelig en god scotch whisky og evt med glas. Du kan se et eksempel her.

Der er også kommet en stor popularitet for sådan cocktailpakker. Den mest populære vi sælger det er vores Gin & Tonic pakke med glas og barudstyr.

 

Bryllupsgave fra familien

Er du i tæt familie eller fjern familie? Det betyder meget for værdien. Men når alt kommer til alt er det op til dig. Så længe det er en gave du er tilfreds med, eller et realistisk pengebeløb, så er det godkendt.

Hvis du er meget tæt familie, såsom far, mor, søskende, barn, bedstemor, bedstefar osv. Så skal du nok punge lidt ekstra ud. Normen er at den tætte familie giver op til et par tusinde. Det er dog helt op til dig.

Bryllupsgave fra den tætte vennekreds

Den tætte vennekreds anbefaler vi altid at give en materiel gave. Penge er altid fint, specielt hvis parret specifikt ønsker det, men gaver er lidt sjovere. Du kender parret bedst, så jeg kan ikke rigtigt anbefale dig noget udover at købe noget, du kan stå inde for. Du ved, hvad de kan lide og, hvad de mangler. Gi’ den gas og find nogle sjove anderledes gaver. Vil du have noget inspiration, så har vi nogle gaveideer her.

 

Gode gaveideer til bryllupsgaver.

Når det kommer til gode gaveideer så har vi helt styr på det. Vores koncept går ud på at levere de fedeste gaver som alle vil elske. Alle vores gaver kommer i forseglede trækasser med et koben, så kan brudekommens mandlighed blive sat på prøve foran alle hans nærmeste. Det lyder ret sjovt.

Vi nævnte vores whiskypakke tidligere, her har vi en video, hvor du både kan se trækassen in action, men også indholdet af vores favorit bryllupsgave. Den ultimative Whiskyoplevelse. Her er den.

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018

Hvad giver man en mand i 50 års fødselsdagsgave?

Få eksklusive rabatter på vores mailingliste

Tilmeld dig vores mailingliste, og vær først i køen når vi giver eksklusive rabatter og særlige kampagner!

Tillykke, du hører fra os snarest muligt