Gaver til manden der har alt

Det kan være svært at finde de rette gaver til manden der har alt. Mange ender med trivielle gavekort. Men dette er altså ikke den rette løsning. I vores tradition har vi få chancer årligt til at overraske dem man holder af. Disse gør sig i særdeleshed gældende ifb. jul og fødselsdage. Hvis man er mere moderne, giver man også gaver/overraskelser ved importerede traditioner; blandt andet ved fars dag og valentinsdag, blot for at nævne 2 gængse traditioner, der har fundet sit fodfæste i Danmark.

 

Gaver til manden der har alt

Det er derfor vigtigt, at gøre sig nogle overvejelser, når man får chancen! Det er vigtigt at finde den helt rigtige gave, til den man holder af. Men det kan være en udfordring, hvis man går rundt med ideen om, at han har det hele. Man kan give noget værktøj, det har man altid brug for. Men det kan være en jungle at finde ud af, hvad en pladenipler eller en multicutter er, og så skal det også være det rigtige mærke, hvis han nu har præferencer.  Mange vælger derfor at spille sikkert, og bruger alt for tit læresætningen “et gavekort kan man altid bruge”. Gavekort og andre “safe players” kan også være gode gaver, det er slet ikke det. Men der skal ikke bruges mange argumenter til at nå til enighed om, at det bliver sådan en, “tak, nu kan jeg få købt et par bukser etc” følelse vi bliver efterladt med. Faktisk ender så mange gavekort i skuffen og samler støv, at 4 ud af 10 svarende til 40%, helt glemmer at indløse værdien på gavekortet inden det udløber. Et gavekort et upersonligt og trivielt, og det skal vi holde op med. Vi skal være grundige i vores gaveindkøb, og overraske dem vi holder af.

 

Vær provokerende og eksperimenterende – giv anderledes gaver!

I forlængelse af ovenstående, ender alt for mange med at vælge forkert. Vi vælger den nemme løsning, og det er jo helt forståeligt. Vi vil gerne være færdig med gaveræset og slippe ud af myretuen, men omvendt vil vi også gerne give en god gave. Det vi prøver at fremme er at man skal være eksperimenterende og kreativ, det kommer der altid noget godt ud af. Så bliver gaven også opfattet som en mere personlig gave.

 Ønskeliste til mænd

Aldrig følg en ønskeliste

Kend dit relation. Det er ikke en overraskelse, hvis man blot vælger at slavisk følge en ønskeseddel, så bliver det aldrig rigtigt nogen sjov gave. Vi kan gå til kanten, og kalde det direkte kedeligt at følge en ønskeseddel. Men idet du sidder og læser denne guide/artikel, må vi gå ud fra, at vi deler samme overbevisning. Hvis vi vælger at afvige fra ønskesedlen, satser vi mildest talt hele butikken. Vi kan ende med at købe det helt forkerte, og se skuffelsen i modtagerens øjne. Hvis du derimod rammer rigtigt, hvilket man med 90% sikkerhed gør, hvis man kender sin relation godt, vil du derimod opnå et langt større afkast; nemlig at overraske modtageren, og give ham noget han slet ikke havde forestillet sig. Det er derfor i bogstavelig forstand tanken der tæller, og hvis tanken var god vil den blive højt værdsat. Invester derfor din tid og kræfter i, at finde den helt rigtige gave til ham. Vær kreativ, eksperimenterende og ikke mindst selektiv, når du skal finde den rigtige gave til ham – det er det hele værd.

Lav en gave “Brainstorm”

Brug en brainstorm til at lave en samlet profil til at vælge den rette gave til ham der har alt. Skriv ned på et papir, og organiser hans interesser, hobbies, job etc til at danne et samlet billede af, hvad der kunne kandidere sig i relation hertil. Her er det vigtigt at også inddrage alderen. Som du også kan læse i noget af vores resterende indhold ændre vi os med alderen. Se derfor også på, hvor han er i sit liv, når du skal finde den helt rigtige gave til ham. Du kan læse mere om gaver i forhold til alder her:

Han hader, elsker og elsker at hade udfordringer.

Vi skal lære at give ordentlige gaver, der efterlader os med sådan en “Wauw”-følelse. En gave man vil blive husket, og værdsat for at have givet. En gave, han vil fortælle sine venner om. En oplevelse, der kombinere overraskelsen med en udfordring. En ting mænd hader, elsker, og elsker at hade er en udfordring, hvor han skal bruge sit hoved og sine hænder til at løse. En udfordring du skal ud over umiddelbarheden for at løse. Han kan ikke tabe ansigt, så det er os imod ham, og vi har ihvertfald sørget for slaget, vil blive afbalanceret. Vi har med andre ord gjort vores for, at han får kamp til stregen

Hos os finder du den perfekte gave til manden der har alt.

Hos os finder du et bredt udvalg af gaver til manden der har alt. Vi har et sortiment, der er tilpasset til alle aldre. Hvad end det er en gave til konfirmanden, fødselaren, eller i julegave. Vi tilbyder en gave, han ihvertfald aldrig har fået før, og han vil elske. Så hvis du er i tvivl om, hvad du skal give til manden der har alt, så prøv en Malebox det vil du med sikkerhed ikke fortryde! Vores pakker er skabt for at provokere, udfordre, og ikke mindst sammensætte nogle geniale pakker. Men først skal pakken brydes. Ideen består i, han skal besejre vores forseglede trækasse med et koben. En udfordring i alle sammen med sikkerhed vil underholdes med, hvorfor han giver helt sikkert ikke op! Han kunne jo ske og tabe ansigt. Når emballagen er brudt, bliver han imødekommet med noget nøje sammensat indhold. Det kan være han er til gode drinks? Er han til tørret kød? Er han typen der laver og tilbereder sin egen chilisovs? Listen over muligheder er lang, men vi har helt sikkert noget lige for ham.

Du kan se en oversigt over vores pakker her.

Gaver til ham

 

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018

Hvad giver man en mand i 50 års fødselsdagsgave?

Få eksklusive rabatter på vores mailingliste

Tilmeld dig vores mailingliste, og vær først i køen når vi giver eksklusive rabatter og særlige kampagner!

Tillykke, du hører fra os snarest muligt