Anderledes Gaver til Fars Dag

Gaven, der er umulig at få op!
Vil du udfordre manden med en anderledes gave til Fars Dag? Prøv en af vores mandegaver til ham. Vi har håndplukket de bedste gaver til mænd fyldt med alkoholpakker f.eks. whisky eller klassiske drinks? Måske er han mere til lav-det-selv project kits? Fars dag rammer kun én gang om året, det er din opgave at vise, hvor meget han betyder!

Gaven, der er umulig at få op!

Alle vores pakker leveres i forseglede trækasser, der er lukket med alle midler. Der medfølger kun et koben som værktøj til at få kassen op. Har han, hvad der skal til?

Kurv

Produktkategorier

Alle produkter

Alkoholpakker

Project Kits

Spiseligt

Bestsellers

 • Den ultimative beef jerky pakke

  Den Ultimative Beef Jerky Pakke

  DKK599.00
 • Den ultimative Whiskypakke

  Den ultimative whiskyoplevelse

  DKK799.00
 • Bartender Kassen til hjemmebartenderen

  Hjemme-bartender pakken

  DKK649.00
 • Lav din egen gin

  Homemade Gin Making Kit

  DKK699.00
 • Kentucky Mule pakken

  Kentucky Mule-pakken

  DKK699.00
 • Moscow Mule pakken

  Moscow Mule-pakken

  DKK599.00
 • Negroni Cocktailpakke

  Negroni pakken

  DKK699.00
 • Old Fashioned pakken

  The Old Fashioned Pakken

  DKK799.00
 • Tom Collins cocktail pakke

  Tom Collins Pakken

  DKK599.00

Hvad giver man i gave til Fars dag?

Hvis du leder efter den ultimative Fars Dags gave, så kan vi fortælle en lille mulighed: Hele vores side er helt basalt lavet til at give den bedste sjoveste gave til Fars Dag. Vores mission er at gøre gaveindustrien mere overskuelig fordi gode mænd fortjener bedre gaver. Vi går ikke ind for blot at gave en flaske vin, eller en øl. Fars Dag går ud på at fejre vores far. Vi skal ikke gå på kompromis, han skal have de fedeste gaver. Om det så er gode alkoholpakker eller sjove lav-det-selv project kits, det er op til dig. 

Vi har gjort alt vi kan, for at levere det bedste indhold til alle vores pakker, som vi kan være stolte af at sælge. Vi er ligeså stolte af vores signatur indpakning. Hvis du har læst så langt, så har du nok lagt mærke til, at alle vores billeder har en trækasse i baggrunden. Det er vores indpakning. Det er det, der differentierer Malebox.dk fra alle mulige andre gavebutikker.

 

Fars Dag gave – Hvad giver man i gave til Fars Dag?

Det er meget vigtigt at fejre fars dag, det har eksisteret siden 1910, og hver gang det er blevet glemt, er der mænd, der bliver kede af det. Det hele begyndt fordi en pige, Sonora Dodds, var til Mors Dag prædiken i sin lokale kirke i USA. Hun undrede sig over, at der ikke var nogen dag dedikeret til hendes far, der var alenefar med 6 børn. Derfor startede hun traditionen med at fejre Fars Dag, Du kan læse mere om fars dags oprindelse her: Fars Dags Oprindelse

Fars dag er en mulighed for at vise, hvor meget far betyder for dig. Alt det du giver og gør, viser din kærlighed. Vi er store tilhængere af, at lave nogle aktiviteter sammen, tage ud og fiske, tage på jagt, eller lave mad til ham? Men det er også vigtigt at købe en ordentlig gave til Fars Dag. Hvad tror du han vil synes om?

Er det et problem at købe en gave til manden, der har alt? Ja, selvfølgelig, det er et meget normalt problem. Derfor skal du tænke ud af boksen og købe noget anderledes. Måske en sjov gave, en personlig gave, et projekt kit han aldrig vil glemme? Eller måske skal han introduceres til cocktailverdenen? Han har nok smagt et par gode Gin & Tonics, eller har nogle whiskyer i kælderen. Men hvad med at give ham en opgradering på hjemmebar fronten

Fars Dag gaveideer.

Vi har gjort os meget i klassiske cocktail pakker. Vi mener at alle, der drikker alkohol, vil elske at kunne lave professionelle drinks hjemme til sig selv, som velkomstdrinks til store begivenheder, eller blot til gæster. Det virker meget uoverskueligt, når man ser en flair bartender kaste rundt med flasker og servere med de flotteste citronskaller. Men det er altså ikke så svært, du skal bare have det rigtige udstyr.

Hvis du har alt bar udstyret, så kan du lave alle cocktails der eksisterer. Det næste problem bliver så, at skaffe det rigtige alkohol og opskrifter. Det har vi også, vi har sammensat pakker med det helt rigtige alkohol valg. Derudover kan du opgradere indholdet til f.eks. en anden type whisky, eller en dyrere mere kompleks gin? Der er uendelige muligheder.

Til sidst skal du have mixere og den rigtige opskrift. Det har vi inde under alle produkterne. F.eks. under vores Old fashioned pakke, så fortæller vi, hvordan den er lavet historisk OG, hvordan den bliver lavet i den moderne bartender verden. Der er ingen undskyldninger for at købe nogle ordentlige gaver til far.


Gaver til far fra barn

Hvis du skal købe en gave til din far, eller hvis du skal købe en Fars Dags gave fra dit barn til faderen. Så gælder de samme forholdsregler. Når det kommer fra barnet er det ofte tanken der tæller, hvis du dog vil gøre noget ekstra, så kan værdien af gaven, og indholdet virkelig betyde meget.

Jo, en tegning, eller et par hjemmelavede sokker bliver helt sikkert værdsat. Hvorfor ikke købe noget i kan lave sammen? Hvad med at købe et Lav-det-selv-kit til f.eks. at lave jeres egen Hot Sauce? Du får alt udstyret samt chilier og opskrift til at lave 2 fantastiske hot sauces i kan putte på alt. I bliver både udfordret rent kulinarisk, men i får også jeres helt egen Chili Klaus oplevelse, når i smager den ene hot sauce. Den er kendt for at brænde godt igennem. Læs mere her

Lav din egen hot sauce som gave til Fars Dag 

Den Perfekte ide til Fars Dags gave.

Måske er far en af de mænd, der ikke ønsker sig noget? Det har altid været svært at købe gaver til mænd. Men så er det godt, at du er kommet til Malebox.dk. Her bliver indpakningen værdsat lige så meget som indholdet. Vi gør alt, hvad vi kan for at gøre kassen så svær som mulig at få op. Det er lavet af kraftigt træ, og sat sammen så den holder til alt.

I denne video åbner jeg en god kandidat til en gave til Fars Dag.

 

Her åbner jeg vores pakke, Den Ultimative Whisky oplevelse.

Der medfølger en klasse Scotch whisky, Monkey Shoulder, som står rigtigt godt alene. Den er perfekt for nye whisky-elskere, men bliver også rost af mange mere garvede whisky-kendere. Derudover har vi prøvet at gøre det til en oplevelse. Dels skal du åbne trækassen, men også selve smagningen, smagsoplevelsen, af whiskyen har vi prioriteret


Der medfølger to smageglas, nemlig de skotske Glencairn glas, der er kendt som de eneste rigtige glas til at smage whisky. De er formet for at få lugtesansen i top, det er her størstedelen af smagsoplevelsen kommer fra. Glencairns form gør det muligt at få mest muligt smag ud af whiskyen. Derudover medfølger whiskysten, som gør det muligt at køle whiskyen uden at fortynde smagen. Se selv produktet her

https://www.malebox.dk/vare/den-ultimative-whiskyoplevelse/

 

Hvorfor fejrer vi fars dag 2019?

Vi kender alle Fars Dag, og forhåbentlig fejrer vi den alle, det fortjener vores fædre.

Måske har du undret dig over, at Fars Dag ikke fylder lige så meget som Mors Dag, og hvorfor man giver gaver på Fars Dag.

Starten på Fars Dag

Fars dag starter i 1910 d. 18 Juni i Spokane, Washington. En pige, Sonora Dodd, ville fejre sin far på hans fødselsdag. Sonora Dodd, havde været til en Mors Dags prædiken og besluttede, at hun ville lave en Fars Dag til sin Far. Sonoras far var alenefar med 6 børn og krigsveteran fra den amerikanske borgerkrig.

Sonoras far havde fødselsdag d. 5 Juni, så Sonora ville bare lave en slags udvidet fødselsdag. Dette gik ikke da der dagen før festes på Fourth of July, Independence Day, som fylder rigtig meget og fejres overalt i USA. Derudover skulle præsten have tid til at forberede sig.

Så Sonora Dodd, holdte den første Fars Dag d. 19 Juni i den lokale kirke i Spokane.

Hvornår blev Fars Dag spredt?

Mors Dag havde allerede slået igennem, så naturligvis skulle fars dag også være en ting. Idéen tog hurtigt fart og allerede i 1916 havde konceptet nået så langt at selve præsident Wilson fejrede Fars Dag.

I 1925 sagde præsident Coolidge at alle stater, der ønskede at markere “Fars Dag” kunne gøre det til en helligdag. Derefter blev der dannet en national “Fars Dag”- komité i New York.

Udviklingen gik langsomt i stå, idet kongressen havde sat en stopper for helligdagen, de ville undgå, at det blev en kommerciel dag, der blev brugt som markedsførings grundlag fra virksomheder. Spredningen fortsatte dog og i 1966 erklærede præsident Johnson officielt den 3. søndag i Juni for officiel “Fars Dag”. I 1972 skrev Nixon under på en erklæring, der markerede Fars dag på niveau med Mors dag som amerikansk helligdag. Læs mere her

Fars Dags Gaver – Hvad køber man til manden der har alt?


Gavedelen er selvfølgelig blevet markedsført i den kommercielle verden. Ligesom så mange andre dage såsom Black Friday, Jul mm. I Danmark er det dog efterhånden blevet en fast tradition at man gør lidt ekstra, f.eks. Er det normalt at servere en lækker morgenmad eller give en god gave til far på Fars Dag.

Normalt ender det ud i en gave i form af et par flasker vin eller øl eller noget praktisk som værktøj. Men hvis man virkelig vil vise sin anerkendelse, så kan man godt gøre lidt ekstra ud af det. Se f.eks. nogle gaveideer til Fars Dag her.

Bedre gaver til ham

Mænd er næsten umulige at købe gode gaver til. Men hvis du vælger at købe en original og spændende gave. Så viser du, at du sætter pris på ham, og det er ligeså vigtigt som at give selve gaven.

Vores vision her hos Malebox.dk er at gøre det nemt at shoppe sjove og anderledes gaver til mænd. Når man køber gaver til mænd, ender det hurtigt med den sædvanlige flaske vin eller en kedelig øl. Vi vil gøre det sjovt og enkelt at købe gaver til ham, og gøre det til en oplevelse både at modtage en af vores gaver, men det skal også være en oplevelse at give den, og se modtagerens reaktion.

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018