3 perfekte gaveideer fra dig til ham

Vil du give gaven til ham du elsker, og gøre lidt ekstra ud af det? så er du kommet til det rigtige sted. Vi lever for at lave gaver til mænd, som de vil ELSKE! Læs med her, så får du nogle helt konkrete ideer til nogle gaver, som han vil elske.

Lad os først få dette af vejen, alle gaverne bliver leveret i forseglede trækasser. Det er derfor vi har træbokse bag i alle vores produktbilleder. Udover at ligge en masse energi i at vælge de rigtige produkter, så er vi rigtig stolte af at levere markedets fedeste (omend hårdeste) indpakning. Trækasserne er simpelthen designet til at være umulige at få op. Man får dog en chance idet vi leverer et koben med, så han (måske) kan brække den op. Lyder det som noget for ham? Du kan dermed både give ham en gave, han vil elske. Men også give ham en oplevelse, og lidt sved på tanden, når han skal prøve at få vores kasser op!

Du kan se et eksempel her. BONUS: Denne specifikke kasse (vores Bestseller) finder du her: Den Ultimative Whiskyoplevelse

De sjoveste gaver til ham

Godt, nu skal vi se på, hvad han er for en gut. Er han manden der f.eks. er til en masse lav-det-selv-projekter? Eller er han en af de mænd der ikke ønsker sig noget? Før du foretager dig nogey valg, så skal du finde ud af hvilken type han er. I de gaveideer jeg har valgt, er der lidt af hvert, og vi garanterer, at han bliver glad for dit valg.

1. Ølgaver til mænd

Fra starten har vi valgt at fokusere på en masse alkoholpakker. Ofte når man skal give en god gave, så løber man ud i problemet med, hvad skal man give. De fleste ender med at give en flaske vin eller en specialøl. Vi har valgt at opgradere ølgaven til den ULTIMATIVE ØLGAVE TIL HAM.

Vi har lavet 2 ølpakker med fænomenale øl. Vi har en pakke med nogle af de bedste øl fra de mest anerkendte danske specialølmærker. Vi har mærker med som Mikeller, Kissmeyer, Fuglsang og Ebeltoft. Derudover medfølger et rigtig lækkert tulip ølglas, så man kan drikke øllene med manér. Til sidst medfølger selvfølgelig en snack iform af gourmetchips, men også en Smart-øloplukker. Vil du med på vognen og give en af de fedeste specialølgaver, Se pakken med Danske Specialøl her

Har han en mere garvet gane, og lader som om han har rigtig godt styr på øllene, selvom du ved det nok ikke passer? Så er vores anden pakke fyldt med de bedste IPA’er på markedet. IPA står for indian pale ale, det er en ølgenre for sig, de smager forrygende og har fået enorm succes inden for de sidste par år. Her bruger vi både danske mærker såsom mikeller, men også internationale ølmærker, der er anerkendt for netop deres IPA. Vi har både Brewdog og Lagunitas. Til denne medfølger selvfølgelig det samme udstyr, Gourmetchips, specialøl-ølglas, smart øloplukker og vores signatur indpakning, den forseglede trækasse. Se pakken her: Indian Pale Ale Pakken

 

 2. Gaven til lav det selv manden

Er han manden, der elsker lav det selv projekter? Hvad med at give ham et kulinarisk lav-det-selv-projekt?

Vil du give en anderledes gave og ikke bare en klassiker, så prøv vores DIY Hot Sauce Kit. Der medfølger alt udstyret til at lave 2 formidable hot sauces.  Derudover får han mulighed for at prøve kræfter med hans helt egen Chili Klaus oplevelse. Den ene hot sauce er helt på toppen af Scoville skalaen (Skalaen man bruger til at bedømme, hvor stærk en chilli er).
Vores Hot Sauce kit består af ingredienser samt udstyr og snacks til hele processen. 

Se hvad der medfølger her:

Find produktet her: Homemade Hot Sauce Kit

The homemade hot sauce kit Lav din egen hot sauce som gave til Fars Dag

 

3. En ny hobby – Klassiske cocktails

Vil du hjælpe ham igang med at servere de lækreste cocktails? Cocktails der slår alle barene rundt i landet? Drinks, der er værdige som velkomstdrinks når hele familien er forbi? Så er disse perfekt som gaven til ham du elsker.

Her har vi en samling af alle vores pakker med klassiske Cocktails. Jeg, medejeren af Malebox, har altid haft en rigtig stor passion for klassiske cocktails, og derfor var det helt naturligt, at disse skulle fylde en god slat i vores varelager. Cocktails smager fantastisk, men danskerne er ikke så gode til at lave dem selv. Eksplosionen af Gin og Tonics har hjulpet en del, men vi vil også gøre det muligt at lave andre drinks en Gin & Tonics. Her medfølger, alkohol, udstyr, glas, snacks OG opskrifter til at lave de fedeste drinks, velbekomme!

 

 • Bartender Kassen til hjemmebartenderen

  Hjemme-bartender pakken

  DKK649.00
 • Old Fashioned pakken

  The Old Fashioned Pakken

  DKK799.00
 • Negroni Cocktailpakke

  Negroni pakken

  DKK699.00
 • Kentucky Mule pakken

  Kentucky Mule-pakken

  DKK699.00
 • Moscow Mule pakken

  Moscow Mule-pakken

  DKK599.00
 • Tom Collins cocktail pakke

  Tom Collins Pakken

  DKK599.00

 

BONUS: Det komplette sæt til en formidabel cocktail

Hvis du tænker, han er en af de mere sofistikerede, og specialøl ikke er godt nok. Så kan du også give ham denne pakke:
Denne Malebox indeholder masser af Barudstyr samt 3 specielle cocktail-sirupper, der gør livet lidt lettere. De er mixet i New York (cocktail verdenens hovedstad). De består af sukker, krydderier og citrus, 3 vigtige ingredienser i en moderne drink. Han skal blot tilføje spiritus, noget is og evt. danskvand, så er den der. 3 forskellige cocktails. De tre, der medfølger er:

The old Fashioned
En gammel ikonisk whiskydrink, der er kendt fra Tv serien Madmen, hvor Don Draper, den mest stilfulde mand på jorden, drikker denne legendariske drink.

Spiicy Margaritha
Ahhh tequila, nej, man bliver aldrig for gammel til en god tequila drink. Specielt ikke en god Spicy Margaritha Cocktail. Denne syrup indeholder ægte limejuice, rørsukker og chili, så man får et lækkert kick i drinken.

Moscow Mule
En vodka baseret drink med ingefærsmag og lime. Vildt læskende og frisk, hvis man aldrig har prøvet denne drink, så skal du til at komme op af stolen og tage ned på den lokale bar og bestille en. Ellers må du jo spørge, om du må prøvesmage, når han åbner pakken.

Hjemmebartender kassen 749,-

Vores mission – Malebox.dk

Mænd er svære at købe gaver til. Det er korrekt. Men når du køber en gave i god kvalitet og med et spændende og anderledes indhold i en unik og nytænkende indpakning, Så er det virkelig gaven til ham du elsker. Indholdet betyder ikke ligeså meget som tanken og forholdet bag. Vores gaveideer til ham er blot nogle ideer, til at smide på dit blanke kanvas, disse vil han garanteret elske. Lige fra han ser kassen og kobenet, til han får brækket kassen op og bliver ellevild med indholdet.

Vores mission med Malebox.dk er, at gøre det nemt at køber gaver til mænd. Vi mener, at mænd fortjener bedre gaver. Når man køber gaver til mænd ender det hurtigt med den uoriginale flaske vin eller en kedelig specialøl. Vi vil gøre det nemt og enkelt at købe gaver til ham, og få glæden ved at give gaver tilbage. Dette var blot ideer til gaven til ham du elsker, vi har masser af andre ideer her: 

https://www.malebox.dk/produkter/ 

Vil du se mere om vores koncept, så se vores hjemmeside her:

https://www.malebox.dk/

Vi gør alt, hvad vi kan for at gøre din oplevelse så god som mulig. Derfor er hjemmesiden sat helt simpelt op. Der er hurtig fragt, sikker betaling og som altid HIGHFIVE GARANTI!

Har du nogen tanker eller ideer til andre gaver, vi skal skaffe til fremtiden så skriv til os her:

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018

Hvad giver man en mand i 50 års fødselsdagsgave?

Få eksklusive rabatter på vores mailingliste

Tilmeld dig vores mailingliste, og vær først i køen når vi giver eksklusive rabatter og særlige kampagner!

Tillykke, du hører fra os snarest muligt