Gave til ham 60 år

Mangler du en gave til ham der skal fylde 60? Så er du kommet til det rigtige sted. En 60 årig fødselsdag er en af de helt store, og det skal fejres med maner!

For at give den absolut bedste gave til ham, er du tidligt ude (eller måske sent? ) for at købe årets bedste gave til ham du elsker. En 60 årig fødselsdag sker kun 1 gang i hans liv, og der er ikke særligt mange runde fødselsdage til at fejre ham ordentligt. Nu har du endelig chancen. og nu skal der markeres fuldt og fast, hvor meget han betyder.

Når man runder 60 har man fået godt styr på sit liv. Man tilstræber ikke længere de vilde oplevelser som til 30 års fødselsdag. Man sætter pris på gode ting og sin familie, men hvad kvalificerer han som en god gave?
Mænd er umulige at købe gaver til, det har vi hørt før. De er kræsne og de har alt de har brug for. Når det er sagt. er der en masse ting, som alle mænd elsker. Gadgets, Spiritus, øl og projekter. Når det kommer til gadgets, så er det ikke noget vi har meget af endnu. Her anbefaler vi at gå til mandesager.dk/ og tjekke det ud, men når det kommer til spiritus, øl og sjove projekter så har vi helt styr på det. Her får du 10 gode eksempler på gaver til ham 60 år.

1. Gin and Tonic pakken

Vi har alle opdaget gin and tonic popularitet de seneste år. Det minder næsten om the Gin Craze i England i 1800 tallet (læs om gins historie her), bare uden den absurd alkoholisme.
Gin er et fantastisk produkt i sig selv. fordi den giver plads til en masse fortolkning. Vi elsker at eksperimentere, og Gin er det perfekte produkt til dette. Du kan putte alt i en gin så længe, man overholder kravet om alkoholprocent og den dominerende smag af Juniperus (enebær). Dette har medført utallige spændende gins, f.eks. kan du opgradere denne pakke til en gin, der hedder monkey 47. Den har fået navnet efter dens ingrediensliste på hele 47 krydderier!!!

Vores Gin & Tonic pakke består af en Premium gin med 4 anmelderroste tonics. Derudover medfølger 2 gin and tonic ballonglas. Til sidst medfølger ALT barudstyr han skal bruge for at servere de absolut bedste cocktails. Han får selvfølgelig også en lille snack og så vores indpakning.

Det er sådan, at alle vores pakker ankommer i forseglede trækasser med et koben. Det betyder at for at komme ind til indholdet, skal han først bokse med træboksen, det er hammer sjovt og udfordrende, og vores kunder elsker det! Du kan se en video af denne pakke i kassen her: (ps, den er speedet lidt op for din skyld 🙂 )

Se Pakken her

2. Old Fashioned pakken

Velsagtens den mest mandlige drink på planeten jorden. Denne drink er kongen af whiskydrinks. Og li’som at en Martini (se vores martini pakker her) har James Bond som Ambassadør, så har The Old Fashioned selveste Don Draper fra Madmen, en af de mest ikoniske mandlige karakterer, som symboliserer rå mandlighed.
Drinken består af Bourbon (Amerikansk Whisky) eller Rye whiskey sammen med is, sukker og bitter til at gøre smagen mere kompleks. Denne cocktail tager en på en rejse igennem mange smags spektre. I takt med at drinken bliver fortyndet ændrer den fuldstændig karakter, den går fra en kraftig whiskyoplevelse til en lækker sød kompleks whiskycocktail. Den er perfekt som gaven til ham 60 år.

Se pakken her

The Old Fashioned pakken - Den mest mandlige drink på jordens overflade.

Den mest mandlige drink på jordens overflade.

3. Danske specialøl

Hvis du læser dette, har du helt sikkert tænkt på at give ham en øl i gave. Nogle specialøl har altid været på mode, men det er svært at sammensætte en ordentlig pakke selv. Bare rolig. Her har vi sammensat Creme de la Creme øl fra rundt omkring i Danmark. Vi har øl med fra alle de største anmelderroste mikrobryggerier. Og der er lidt til hver smag, så han helt garanteret vil elske pakken. Vi har også en udelukkende IPA pakke på nr. 6 på denne liste.

Se pakken her

Danske Specialøl

Danske Special øl pakken med 6 forskellige lækre IPA øl og Smart oplukker samt glas.

4. Dark ‘N’ Stormy pakken

Dark ‘N’ Stormy har taget Danmark med “storm” inden for de sidste år. Den ikoniske rom Goslings Dark Seal og Ginger Beer er kommet på hylderne i alle gode barer rundt omkring i Danmark, og endda enkelte supermarkeder har dem klar til brug. Dark and Stormy er en rigtig eksotisk drink, der stammer fra Bermuda, hvor den er nationaldrink. Denne drink er blevet et trademark for Gosling, så hvis man bruger en anden rom, må det faktisk slet ikke kaldes en Dark ‘N’ Stormy, men det gør ingenting. Denne rom passer perfekt dertil. Den mørke rom skal blot blandes sammen med lime og en frisk læskende Ginger Beer, så har man en perfekt cocktail.

Se pakken her

dark-and-stormy-pakken

Lækker forfriskende Dark and Stormy, perfekt til en varm sommerdag. En unik drink med mørk rom og frisk Ginger Beer

5. Den Ultimative Whiskypakke

Uha, den ultimative whisky oplevelse. Vi udsatte den til nr. 5 denne gang. Whisky er symbolet på en god mandegave. Men vi har selvfølgelig taget det til det maksimale. Her får du simpelthen den ULTIMATIVE whisky oplevelse. Der medfølger en prisvindende Scotch Whisky, Monkey Shoulder. 2 originale Glencairn whisky smageglas (de eneste rigtige glas til whisky). Et sæt whiskysten, som giver mulighed for at køle whiskyen uden at fortynde smagen. og til sidst nogle gourmet chips som snacks og skifersten coasters. Det er alt i alt en perfekt 60 år fødselsdag.

Se pakken her

Den Ultimative Whiskyoplevelse

Den Ultimative Whiskyoplevelse med de originale Glencairn Whiskyglas og svenske whiskysten


6. IPA pakken

Ved han allerede, hvilke øl han er til? så er IPA pakken måske den helt rigtige for ham. Her har vi samlet 6 ikoniske IPA øl fra mange forskellige anmelderoste bryggerier. Her har vi både nogle danske og udenlandske. IPA står for Indian Pale Ale, og stammer fra den engelske flåde i kolonitiden. Du kan læse mere inde under pakken her.

Se pakken her

IPA pakken

IPA pakken med 6 forskellige lækre IPA øl og Smart oplukker samt glas.

7. Moscow Mule pakken

Moscow Mule er den eneste Vodkapakke på denne liste. Her medfølger alt udstyr til en lækker forfriskende cocktail der minder meget om Dark ‘N’ Stormy på nr. 4. Her er rommen dog skiftet ud med vodka, og glasset er skiftet ud til en Moscow Mule “kop”. Denne kop består af kobber og har været med (sammen med smagen selvfølgelig)  til at gøre drinken rigtig ikonisk.

Se pakken her

Moscow Mule

Moscow Mule med det ikoniske kopper krus

Project Kits:

 

8. Bartender pakken

Vil du hjælpe med at tage hans hjemmebar to the next level? Hvad med at give ham en bartender pakke?

Denne Malebox indeholder Barudstyr helt op til kanten samt 3 cocktail-sirupper, der gør livet lidt lettere. De er sammensat i New York (cocktailverdenens hovedstad) og består af sukker, krydderier og citrus, 3 af de vigtigste ingredienser i en moderne drink. Gavemodtageren skal blot tilføje spiritus, noget is og evt. danskvand, så er den der. 3 forskellige cocktails. De tre, vi har lagt op til er:

The old Fashioned

En gammel ikonisk whiskydrink, som vi allerede har nævnt tidligere på listen.

Spiicy Margaritha

Ahhh tequila,  Man bliver aldrig for gammel til en god tequilacocktail. Specielt ikke en god Spicy Margaritha Cocktail. Denne sirup består

af ægte presset lime, rørsukker og chili, så man får et lækkert kick i drinken.

Moscow Mule

En vodka baseret drink med ginger beer og lime. Rigtig lækker og forfriskende, hvis man aldrig har prøvet denne drink, så skal du til at komme op af stolen og tage ned på den lokale bar og bestille en. Ellers må du jo spørge, om du må prøvesmage, når han åbner pakken.

 Se pakken her

Bartenderkassen - Få alt udstyret til hjemmebaren til den hjemme-bartenderen der har alt

Alt udstyret til at lave en masse lækre drinks i hjemmebaren. Her får du alt udstyret samt 3 specielle sirupper, med alle ingredienser til 3 drinks. Old Fashioned, Moscow Mule og en Spicy Margarita

 

9. Lav din egen Hot sauce

Vil du have en anderledes gave og ikke en kedelig gave, så er vores project kits perfekte. Her får han alle ingredienser til at lave 2 formidable hot sauces, der smager til på scoville skalaen( den skala man bruger til at bedømme hvor stærk smagen er). En af de to “blends” scorer ufatteligt højt på skalaen, så han får lidt at se til.

Vores Hot Sauce kit består af ingredienser, udstyr og snacks til hele processen. Og slutproduktet er en fantastisk oplevelse og to lækre (og stærke!!!!) hot sauces.

Se pakken her

Lav din egen hot sauce som gave til Fars Dag

Lav din egen hot sauce

10. Lav din egen Gin

Sidst men ikke mindst har vi endnu et lav det selv projekt. Alle elsker en god gammeldags Gin  & Tonic som tidligere nævnt, men hvordan gør man en fantastisk drink endnu bedre? Man laver den selvfølgelig selv fra bunden.

Med dette kit får han krydderier, glasflasker og alt udstyr til at lave sin egen gin. Gin er ikke særlig svært at lave, definitionen på gin er spiritus, hvis smag er domineret af enebær og over 37,5% alkohol.

Hvad kender vi som er neutralt og har minimum 37,5% alkohol? Jep, vodka.

Tilføj nogle enebær og lige de krydderier man har lyst til (der medfølger en begynder krydderipakke) til en vodka (der medfølger). Lad det stå lidt, filtrer det. Voila så har du din helt egen Gin.

Se pakken her

Lav din egen Gin

Lav din egen Gin. DIY homemade gin kit

 

Det var vores fulde liste til gave til ham 60 år, mangler du flere ideer så kan du tjekke vores andre gaver til ham her:

 

Står du og mangler andre gaver så har vi  også fars dags gaver. Gaver til ham 50 år. Julegaver til manden. Gaver til manden der ikke ønsker sig noget mm.

 

Malebox.dk: Gaven, der er umulig at få op.

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018

Hvad giver man en mand i 50 års fødselsdagsgave?

Få eksklusive rabatter på vores mailingliste

Tilmeld dig vores mailingliste, og vær først i køen når vi giver eksklusive rabatter og særlige kampagner!

Tillykke, du hører fra os snarest muligt