Gaver til en 50 års fødselsdag

Søger du en gave til en mandlig bekendts 50 års fødselsdag? Er han på listen over mænd, der har alt? Eller manden der ikke ønsker sig noget?

Allerførst tillykke. Han fylder 50 år og er stadig fuld af liv, det skal fejres. Men måske ønsker han sig ikke noget særligt? Det er på tide, at du skal i tænkeboksen og vælge noget, så han glemmer, at han har levet i et halvt århundrede, og blot fokuserer på den fedeste gave, han nogensinde har fået.

Grunden til, at du er her, er nok fordi mænd er svære at købe gaver til. Sådan er det bare. De har alt det, de skal bruge og er meget kræsne. Derudover går vi også ud fra, at du ikke vil give den klassiske flaske vin eller noget andet kedeligt. Nej, du vil gøre noget ekstra og vise, hvor meget han betyder for dig. Det er jo det, gaver går ud på. Det er ingen konkurrence, det er bare en mulighed for at give en god gave til dem man elsker, eller dem man holder meget af.

Man runder kun 50 én gang, og det skal selvfølgelig fejres ordentligt. Gaveprisen er typisk højere end gældende for alle andre fødselsdage.

5 gaveideer til den perfekte gave til en 50 års fødselsdag.

Lav din egen hot sauce som gave til Fars Dag

1. Til manden med præference for en HOT smagsoplevelse.

Vil du have en anderledes gave og ikke bare en klassiker, så prøv vores DIY Hot Sauce Kit. Her får han alle ingredienser til at lave 2 forskellige formidable hot sauces, som virkeligt smager godt. Derudover får han mulighed for at prøve kræfter med en chili på toppen af Scoville skalaen (skala man bruger til at bedømme, hvor stærk en chilli er).

Alle vores produkter kommer selvfølgelig med vores signatur indpakning, nemlig den forseglede trækasse, der er designet til at være umulig at få op. Derudover medfølger et koben, så han skal stå og bikse med det længe og begynde at betvivle hans “manddom”.

Vores Hot Sauce kittet består af ingredienser samt udstyr og snacks til hele processen. Du kan se produktet her:

Homemade Hot Sauce Kit 599,-

2. Mandegaven over dem alle: Whiskygaven.

Vil du gerne give en whisky af god kvalitet, men ved ikke, hvor du skal starte? Fortvivl ej. Vi har sammensat den ULTIMATIVE Whiskypakke. Her medfølger en  skotsk udsøgt whisky og ALT udstyret, der skal til for at flytte whiskyen fra blot spiritus til en nærmest spirituel oplevelse.

Se mig åbne denne gave:


I pakken medfølger 2 Glencairn whiskyglas, der er designet med det formål at kunne smage og dufte whiskyen, præcist som skaberne har fremstillet den.

Derudover medfølger 1 sæt svenske whiskysten lavet på sæbesten. Whiskysten gør, at whiskyen bliver kold helt uden at fortynde smagen, hvilket sker, hvis man vælger at bruge normale isterininger, der smelter ud i drinken.

Til sidst medfølger selvfølgelig nogle coasters/ølbrikker til at stille drinken på og lidt snacks. Se pakken her:

Den ultimative whiskyoplevelse 799,-

3. Øl-pakken over dem alle.

Du har sikkert overvejet at vælge at forære den ven nogle specialøl, men igen, med det store udvalg, der er på markedet, er det umuligt at tage det helt rigtige valg.


Vi har lavet to pakker, der er sammensat af en øl ekspert, der har udvalgt nogle af de bedste øl i Danmark og udlandet.

Vi har lavet både en øl-pakke med danske specialiteter samt en pakke med nogle af verdens mest anerkendte IPA’er.

Til begge pakkerne medfølger et rigtigt øl-glas designet til at give den helt rigtige smagsoplevelse, samt snacks. Selvfølgelig er det hele indpakket i vores signatur indpakning, den forseglede træboks.

Danske specialøl 549,- 

Indian Pale Ale 499,-

4. Det komplette sæt til en formidabel cocktail

Hvis du tænker, han er en af de mere sofistikerede, så er nogle specialøl eller en whisky måske ikke godt nok. Måske skal der skrues lidt op. Hvad med det komplette sæt til en formidabel hjemmebar?

Denne Malebox indeholder Barudstyr til randen samt 3 specielle cocktail-sirupper, der gør livet lidt lettere. De er mixet i New York (cocktail verdenens hovedstad). De består af sukker, krydderier og citrus, 3 vigtige ingredienser i en moderne drink. Gavemodtageren skal blot tilføje spiritus, noget is og evt. danskvand, så er den der. 3 forskellige cocktails. De tre, vi har lagt op til er:

The old Fashioned
En gammel ikonisk whiskydrink, der er kendt fra Tv serien Madmen, hvor Don Draper, den mest stilfulde mand på jorden, drikker denne legendariske drink.

Spiicy Margaritha
Ahhh tequila, nej, man bliver aldrig for gammel til en god tequila drink. Specielt ikke en god Spicy Margaritha Cocktail. Denne syrup indeholder ægte limejuice, rørsukker og chili, så man får et lækkert kick i drinken.

Moscow Mule
En vodka baseret drink med ingefærsmag og lime. Vildt læskende og frisk, hvis man aldrig har prøvet denne drink, så skal du til at komme op af stolen og tage ned på den lokale bar og bestille en. Ellers må du jo spørge, om du må prøvesmage, når han åbner pakken.

Hjemmebartender kassen 749,-

5. Lav din egen gin

 

Sidst men ikke mindst har vi endnu et lav det selv projekt. Alle elsker en god gammeldags Gin  & Tonic som tidligere nævnt, men hvordan gør man en fantastisk drink endnu bedre? Man laver den selvfølgelig selv fra bunden.

Med dette kit får han krydderier, glasflasker og alt udstyr til at lave sin egen gin. Gin er ikke særlig svært at lave, definitionen på gin er spiritus, hvis smag er domineret af enebær og over 37,5% alkohol.

Hvad kender vi som er neutralt og har minimum 37,5% alkohol? Jep, vodka.
Tilføj nogle enebær og lige de krydderier man har lyst til (der medfølger en begynder krydderipakke) til en vodka (der medfølger). Lad det stå lidt, filtrer det. Voila så har du din helt egen Gin.


Homemade Gin Making Kit 759,-

Vores mission – Malebox.dk

Mænd er svære at købe gaver til. Det er korrekt. Men når du køber en gave i god kvalitet og med et spændende og anderledes indhold i en unik og nytænkende indpakning, så viser du, at du sætter pris på ham. Og det er ligeså vigtigt som selve gaven. Vores 5 gaver er blot gode ideer til en gave, han helt sikkert vil elske. Lige fra han ser kassen og kobenet, til når han endelig får den op og overraskes af  indholdet.

Det er vores mission med Malebox.dk, at vi vil gøre det nemt at shoppe gaver til mænd. Vi mener, at mænd fortjener bedre gaver. Når man køber gaver til mænd ender det hurtigt med den uoriginale flaske vin eller en kedelig specialøl. Vi vil gøre det nemt og enkelt at købe gaver til ham, og få glæden ved at give gaver tilbage.

Alle vores kasser ankommer i forseglede trækasser med et koben, så han selv skal brække det op. Det oplever han ikke hver dag. Det er en helt unik oplevelse, og det er ikke let, det er en emotionel rejse. Hvor han kommer til at betvivle sin egen manddom. Men det ender heldigvis altid godt, når han ser indholdet og bliver ellevild.

 

Vil du se mere om vores koncept, så se vores hjemmeside her:

https://www.malebox.dk/

Vi gør alt, hvad vi kan for at gøre din oplevelse så god som mulig. Derfor er hjemmesiden sat helt simpelt op. Der er hurtig fragt, sikker betaling og som altid HIGHFIVE GARANTI!

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018

Hvad giver man en mand i 50 års fødselsdagsgave?

Få eksklusive rabatter på vores mailingliste

Tilmeld dig vores mailingliste, og vær først i køen når vi giver eksklusive rabatter og særlige kampagner!

Tillykke, du hører fra os snarest muligt