Lav din egen Hot sauce

Det er på tide han skal have en ordenlig gave, hvad med at købe et af vores project kits? Der medfølger alt udstyr til at lave f.eks. din helt egen gin eller måske dette hot sauce kit?

Lav din egen hot sauce som gave til Fars Dag

Lav din egen hot sauce

1. Vind “gaveræset” med et DIY hot sauce kit

Prøv noget andet! Han har prøvet af få en flaske vin, noget chokolade og nogle øl? Hvad med at tænke lidt ud af “boxen”. Giv ham et Projekt Kit, og lad ham eksperimentere med noget selv. Her får han alt viden og udstyr til at lave 2 forrygende hot sauces. Han ender med at blive en af dem, der putter chili på ALT!

Du vinder, fordi du sætter ham i et umulig situation. Han får dårlig samvittighed og mindre penge på pungen, når han er nødt til at købe en ENDNU bedre gave til dig. Det er altså en Win-Win for jer begge. Sluk hans tørst med Chili og garanter en fed gave til dig selv!

2. Giv Ham mulighed for at lave sin egen chilibladning

Giv ham muligheden for selv at bestemme og vurdere, hvordans hans hotsauce skal smage. I kassen medfølger 2 forskellige chili blandinger, så han selv kan tilpasse sin hot sauce, som han kan bruge i flere forskellige sammenhænge. Vælger man at benytte den stærke blanding (The grove blend), er der styrke nok til, at tæmme selv den hårdeste og mest chili elskende mand. Denne kasse sætter hans overmod på spidsen. Men selv om chilien er som en tur igennem Dantes helvede, hvor flammerne klamrer sig om hans korpus, giver han aldrig op. En kapitulation vil vanære ham til evig tid. Han ved, det er bedre at brække sig end at trække sig!

3. Udfordr ham med et koben.

Men først, inden han kan nå til, at lave sin hot sauce, skal han åbne Maleboxen. Vi har skabt en kasse, der med sikkerhed vil sætte hans tålmodighed, og ego på en prøve. Med kun et koben til rådighed, er det en udfordring nok i sig selv. Men fortvivl ej, den kasse skal nok få hans opmærksomhed, om så det skal tage timer, så kommer den kasse med sikkerhed op! Vi har ihvertfald gjort vores for, at det nok skal komme til at fremkalde en let euforisk salsa bestående af frustrationer og aggressioner. En Malebox vil med andre ord blive en oplevelse, der tager modtageren med på en følelsesmæssig rutsjebanetur. Fra en følelse af afmagt og depression til eurofisk glæde og et nyt smagsunivers, der vil vare ved for evigt!

Lyder det interessant, så læs mere her:

https://www.malebox.dk/vare/hot-sauce-making-kit/

Om Malebox.dk

Vores mission er at lave verdens bedste gaver til mænd. Fordi gode mænd fortjener bedre gave.

+45 20 72 71 11

Kontakt@malebox.dk

Shopping

Din kurv

Shop

Checkout

Forsendelse

Artikler

Følg os her

 

Betaling

Yourpay - Paypal - Mobilepay  - Applepay

Malebox.dk - Copyright 2018

Hvad giver man en mand i 50 års fødselsdagsgave?

Få eksklusive rabatter på vores mailingliste

Tilmeld dig vores mailingliste, og vær først i køen når vi giver eksklusive rabatter og særlige kampagner!

Tillykke, du hører fra os snarest muligt